- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zodo
nagyúr
válasz
szjoci #14998 üzenetére
Szia!
Köszönöm és én is csak vonalzóval tudok mérni de kb. elegendő hogy eldőljön.
Én most a ház oldalfal belsejeit mértem: 66 x 47mm-t fogad be, szigeteléssel ami talán nem is lényeges.Sjcam oldalán végül megtaláltam a házak külső méreteit ami mindkettő típusnál azonos szerk: összes sj típus
8.5 x 4.5 x 8 cm de persze az ajtó mérete eltérhet mert súlyban is nagy 360 vs 915g különbséget adtak meg.Megvárom sityupityu mérését is ill. ha látok olcsón egy házat, esetleg szimplán egy ajtót akkor megveszem és tutira kiderül hogy passzol-e vagy sem.
-
lui3
csendes tag
válasz
szjoci #14971 üzenetére
Az f60-ak allwinner v3 procit használnak még az allwinner koppintás is komolyabb mint az enyém.Ez a rom nem megy bele az én kis fostaligámba sajna.De még a phoenixsuital meg a livesuittal sem hajlandó kommunikálni.Az enyémben az eprom t25s80 a procija 24dc MQRX 959.1 Igazábol ha megnézed a boardot eléggé gagyi nem amyira komoly mint az allwinner vagy az sj sorozat.De azért köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest