- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
Nem akarok ilyet venni ne érts félre. Nekem éppenhogy nem ilyen kell, éppen azért amiket írtál. Túl kicsi a felbontás stb. (amúgy a 32 fok az Fahrenheit, és egyenlöö a nulla celsius-szal, amúgy 0-45 °C-ig használható, igaz egy napsütötte sisak tetején bööven lehet ennél több)
De mivel ez képes filmet készíteni mozgó bicajról, ezért gondoltam, hogy egy fényképezöö is képes lesz a maga nagyobb felbontásával ugyanígy képeket készíteni. -
regent
aktív tag
Nem értem miért nem tudom fejjel rendesen tartani? Olyanra gondoltam, hogy az objektív úgy lenne beállítva, hogy kb azt lássa, amit én látok, vagy egy nagyon gyors autofókusszal (bár ilyenkor van nagy esély a máshová fókuszálásra), vagy pedig egy minden éles beállítással.
Nem tökéletes képeket akarok produkálni, csak szeretném, ha lenne néhány emlékem azokról a helyekrööl ahol jártam.
Igazából nem nagyon ismerem a digitális fényképezöök fényerejét, meg hogy milyen záridöövel képesek fényképezni, de elnézve egy-két fejkamerával készített filmet, szerintem tart már ott a tudomány, hogy egy guruló bicajról is lehet éles képet készíteni. Vagy tévedek?
Itt van egy ilyen fejkamera, ebben van beépítve 32 MB SD kártya, ami még böövíthetöö, tehát ehhez nem kell a hátamon cipelni egy digitális videokamerát. Valahol az oldalon lehet nézni videókat is.
Csak sajnos a felbontása 640x480 max. Meg ez inkább azoknak való, akik egy durvulós lejtmenetrööl szeretnének felvenni egy filmet mondjuk.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest