Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• S | AwS

csendes tag

A kicsit hosszú betöltési időt leszámítva és azt, hogy, ha jól emléxem a ''Sewer'' nevezetű ugrópont, egy elég instabil hely volt, amikor LAN-ba nyomtuk haverral..., nem mindig kötöttünk ki ott, volt, hogy haverom, egy olyan szikla tetejére teleportálódott Sewer helyett, ahova egyébként fel sem lehetne jutni, egy nagyon jó játék!
    Egyébként a játék tényleg jó, egyátalán nincs túlbonyolítva, bár a Tech.-re és a Nature -re való fejlődés érdekesen van megoldva..., az Elf városbéli kisküldetések a Nature-t, az Ember városban lévők pedig a Tech-et fejlesztik, bár szerintem ezt még nem teljesen sikerült kiaknáznom :DDD..., jah és a legjobb, hogy a kettő nem fér meg egymás mellett és a küldetésekhez pedig nincs leírva, hogy melyik ad Tech-et vagy esetleg Nature-t és így először kicsit nehézkesen ment a fejlesztésük!
    Soha nem voltam egy nagy Diablo fan, 3x is elkezdtem, de egyszer sem vittem végig, ezt viszont garantáltan végigfogom. Nekem nagyon bejön a játék...
    A grafikája is nagyon szép..., és nekem elfut 2x512MB rammal Vista alatt is.
    Ameddig eljutottam eddig jópofa lényekkel és küldetésekkel találkoztam, remélem továbbra is ez vár rám :)

Új hozzászólás Aktív témák