- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aqrabu
csendes tag
Asszem minden meg lesz oldva a hétvégén. Ha meg nem, akkor is. Kösz a segítséget mindenkinek
-
Aqrabu
csendes tag
Köszi, de ''foglalatos'' és nincs, vagy nem tudok ilyen ismerősről. Anyámnak vettem egy alaplapot amibe belemenne, de nem hagyja magát mert valami olyat ír ki hogy nem amibios-os, vagy mi.
Gondoltam rá hogy így megoldható, de nem voltam benne biztos. Köszi az infót, legalább bővült a lista. -
Aqrabu
csendes tag
up
-
Aqrabu
csendes tag
up
-
Aqrabu
csendes tag
Megöltem a shuttle-m biosát, és mo-n nem lehet semmit szerzni a drágámhoz. Ha valaki tudna németből behozatni bios chipet, vagy ugyanilyen gépe van és segítőkész akkor szívesen veszem. A német ebay-en láttam 8euróért fix áron valami szervízes bolt dobja fel, de nem is tudok németül, meg ezért nem regisztrálok be meg banki harcokat folytatni.
Ha valaki német ebayen harcol és segítene (fizetnék is), jó lenne. Vagy ha ilyen gépe van akkor az ő biosával be tudnék bootolni és a sajátomra vissza tudnám írni a jó biost.
Lécci-lécci valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Horgász topik
- Mesterséges intelligencia topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Motoros topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest