- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Zsiba
senior tag
Senki többet?
-
Zsiba
senior tag
Üdv!
Az egyik ismerősöm kinézett magának egy Shuttle alaplapot és tőlem kért róla véleményt... Nos neki is mondtam, hogy fogalmam nincs róla, de megígértem, hogy utánakérdezek! Amennyiben valaki tudna tapaszatlatokkal segíteni az kérem tegye meg!
A páciens alapadatai elég jónak mondhatóak, ez idáig rendben is van, de elsősörban olyasmire lennénk kiváncsiak, hogy mennyire stabil, tuningbarát-e?
íme a kiválazstott: [L]http://www.shuttle.com/hq/product/mainboard/specs_m.asp?M_id=49[/L]
Előre is köszi! -
Clyde22_
tag
Sziasztok! Nagy problémám van! Adott egy Shuttle lap, amiben nem ment egy vadi új 80-as vincsi, gondoltam nosza, BIOS-frissítsünk!! 40 perc keresés után találtam meg a lapon egy jelzést: ''661v20'' a bal felsö sarokban, a szélsö ISA mellett. Leszedtem és feltettem a 661VS155.BIN file, és persze nem indult el azóta... Az a baj, hogy van ''661v V2.0'' lap és ''661 V2.0'' is... Asszem a rosszat raktam fel...
Légyszi segítsetek, mert akié a lap, az vasárnapig be kell fejezzen néhány rajzot, valami könyvöz kell!! Én rontottam el neki.. ;]
Elöre is kösz!
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Ingatlanos topic!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Assetto Corsa EVO
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest