- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone Air - almacsutka
Aktív témák
-
Zsiba
senior tag
Senki többet?
-
Zsiba
senior tag
Üdv!
Az egyik ismerősöm kinézett magának egy Shuttle alaplapot és tőlem kért róla véleményt... Nos neki is mondtam, hogy fogalmam nincs róla, de megígértem, hogy utánakérdezek! Amennyiben valaki tudna tapaszatlatokkal segíteni az kérem tegye meg!
A páciens alapadatai elég jónak mondhatóak, ez idáig rendben is van, de elsősörban olyasmire lennénk kiváncsiak, hogy mennyire stabil, tuningbarát-e?
íme a kiválazstott: [L]http://www.shuttle.com/hq/product/mainboard/specs_m.asp?M_id=49[/L]
Előre is köszi! -
Clyde22_
tag
Sziasztok! Nagy problémám van! Adott egy Shuttle lap, amiben nem ment egy vadi új 80-as vincsi, gondoltam nosza, BIOS-frissítsünk!! 40 perc keresés után találtam meg a lapon egy jelzést: ''661v20'' a bal felsö sarokban, a szélsö ISA mellett. Leszedtem és feltettem a 661VS155.BIN file, és persze nem indult el azóta... Az a baj, hogy van ''661v V2.0'' lap és ''661 V2.0'' is... Asszem a rosszat raktam fel...
Légyszi segítsetek, mert akié a lap, az vasárnapig be kell fejezzen néhány rajzot, valami könyvöz kell!! Én rontottam el neki.. ;]
Elöre is kösz!
Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- AliExpress tapasztalatok
- Mini-ITX
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z, Kingston Fury
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- MSI MPG B650 EDGE WIFI Alaplap új doboz nélküli
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- Corsair Vengeance 2x16GB KIT DDR5 6000MHz CL30 EXPO XMP3.0 - 10 év garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest