Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMM23
tag
válasz
Redneck
üzenetére
Nemigazán veszem észre,hogy tearing lenne vagy akadozna, lassu lenne, mivel húzva van a vga is meg a ram is. Igen, határozottan kijelenthetem ,hogy Win8.1 alatt jobban fut. Mivel az jobban kezeli le a ramokat.
Minden játékban első dolog amit kikapcsolok az a vsync
Nem szeretem a korlátokat
A BF3 a bétában produkált utoljára exe hibát. Ami gyakran kivagdosott ezzel ,az a MassEffect3 volt, meg az Omsi. A csgo is stabilan futott ameddig játszottunk vele. Ami sokáig zavart ,az a kormánynak az a bizonyos "késése" volt. Amikor eltekered és csak picivel utána fordul a kocsiban.. De végül sikerült jól beállítanom. Most már csak a kuplung és a H váltó kellene 
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem szeretem a korlátokat
A BF3 a bétában produkált utoljára exe hibát. Ami gyakran kivagdosott ezzel ,az a MassEffect3 volt, meg az Omsi. A csgo is stabilan futott ameddig játszottunk vele. Ami sokáig zavart ,az a kormánynak az a bizonyos "késése" volt. Amikor eltekered és csak picivel utána fordul a kocsiban.. De végül sikerült jól beállítanom. Most már csak a kuplung és a H váltó kellene