- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
sajnos a tanár tényleg nem áll a helyzet magaslatán
nekem szerencsére már megvan ez a tantárgy, mikor 3x mentem, már biztos voltam benne, hogy tobbet tudok mint a tanárúr... a hibátlan kiprobált feladatom 3pont az 5bol, amit meg nem tudta befejezni, és ugy ahogy beadtam nem mukodhetett az meg 5... -
Old Death
senior tag
ja igen.. hüle vagyok.. a feladatban voltak i-node számok is... az ls parancsból kivettem viszont a gre-ep benthagytam ,emg utána az awk-ban a fölösleges oszlopot... no igen.. rá kell kérdezni.. vizsgán odahívtam a tanárt, h nézze má' meg, h jó-e? odajön nézi és aszongy jó... elmegy átnézem én is na utána találtam benne 3 hibát... no mindegy.. ördögös könyvem nekem is van... más nincs, de neten keresgéltünk haverokkal és azokból tanulunk... érdekes nálunk az osztályzás is és tényleg nem nézik át.. haver 3 feladatot megcsinált, mint később kiderült volt benne ordító hiba is... de megkapta a 2-est pedig kevesebb hibáért is már rég megvágják az embert...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest