Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 64studio

csendes tag

Nagyon köszönöm a segítséget!

Nos, nekem is Sharpom van már 2 éve stabilan (GX15) amit kicsit már kinőttem, de megvételekor teljesen lehasaltam, hogy olcsó teló lévén egy SE T630-hoz képest mekkora ász kijelzője volt...
    Én is szeretem ezt a márkát, de annyira nem mondanám magam márkahűnek, mint mások.
    Most már kezdenek kijönni a teló betegségei 2év után, pl. aksi mindenképp kellene rá új, ébresztőórája rendszeresen nem akar működni éshát eljárt felette az idő...
    Kinyithatós mobilom még nem volt és ezért nem tom mennyire tunám megszokni, én még a ''félkezes telefonálás'' híve vagyok! :)
    Kinézetre tetszik a 770, de a Samsun mégjobban és nekem most inkább a design számítana, mint a 3G meg a megapixel...
    Bár a Samu E250-ről pont ezért tettem le, mert a 200-as már 1.3mp-s, meg ami fontos, hogy nagyon kéne a telóba a rádió! A Samuban ez is megvan, jóltudom, nem egy kategória a Sharppal...

Köszi a biztatást, lehet hogy bevállalok egy 770-est. :)

(mennyire gáz a hangja mint mp3 lejátszó kihangosítva? a tesztben nem sok jót olvastam ilyen vonatkozásban róla,de azt osztom hogy a Sharpok elsőrangú telefonok, csak sajna kevés verzió van belőlük)

Új hozzászólás Aktív témák