- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Nagyon jó az Xbitlabs/digit-life-s RightMark család, valahova linkeltem már a legutóbbi PH! VGA teszt topicjába. Kb. 10perc alatt kimértem vele a Radeonom Anios és bi/trilinear ''csalásait'' mér mindenfélét kimondottan egy-egy fícsörre célirányozva, és van hozzá c++ és shaderkódos forráskód részletes leírással szóval pontosan az történik a tesztben aminek történnie kell.
A másik oldalról ott a CodeCreatures teszt ami fLeSs szerint nagyon NV barát és tudtommal az Aquamark is NV barát vagyis eltértek a referencia HLSLtől.
Szóval ha nagyjából tiszta képet akarsz a mai VGA állásról akkor kell egy teszt RightMarkkal 4×AA/maxAF mellett és kell egy teszt CodeCreaturesben noAA/noAF között és ennek a két szetnek az eredménye adja meg az összes többi teszt alsó és felső korlátját mivel az egyik (rightmarkos) FULL ATInak kedvez míg a másik (Codecreatures) FULL NVnek.
Képminőségtesztnek AFben nagyon jó a RightMark mert konkért szögenként lehet screenshotot csinálni benne szóval kijön az ATI turpissága (aki nem ismeri hasonlítsa össze a 60fokban csinált 2×AF képet a 16×AFképpel és csinállja meg ugyanezt 0fokban is).
Ha lesz időm a VGAnfo keretein belül csinálok majd RightMark bemutatót. -
divot
veterán
És akkor végül is mi az, ami az NV-kből hiányzik? :F
-
Phobos
aktív tag
ok. én három oldalt szoktam nézegetni.
A jó stuff-ok a www.warp2search.net-en vannak -
Thom!
veterán
Újabb pofon az Nv-nek :)))))))))))))))))))))
-
KZT
tag
Nekem pont 5 perc alatt lejött. :D
Már telepítem is. -
Akkor jó mert még csak 21 mega jött le 4 perce... :D Még 4 perc.
-
Phobos
aktív tag
40 Mega.
Már a hardwareoc-én is ott a letöltő link, de szerintem itt a prohardverenis mindjárt fent lesz -
Phobos
aktív tag
olvasd el a hardwareoc-on hogy mivel tud többbet, mint a többi eddigi teszt. aztán talán megérted..
-
MUŁĐER
addikt
Ez micsoda???
-
Szőrös
veterán
És ha leszedjük és installáljuk és futtatjuk...akkor nekünk jó lesz ? :)
-
Phobos
aktív tag
www.hardwareoc.hu vannak információk vannak , de ott még nem tölthető le...
-
Phobos
aktív tag
http://www.warp2search.net/modules.php?name=News&file=article&sid=14650
Aktív témák
Hirdetés
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Keresünk dokkolókat
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest