- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonym
csendes tag
BOINC sokkal összetett rendszer? Nagyobb hardwer-igénny? Én úgy látom csak fejlődött a számítástechnika. Már te se, én se 286-ossal nyomatjuk. Ezek a tőlünk független dolgok, sokkal izgisebb a forráskód szétkapása összerakása, úgy hogy jól működjön újra, ennek az a baja ha túl jól sikerül már másnak hívják. A classicnál korai a múltidő, tegnap még több mint 10000 csomagot küldtem be. Ha egy programozó úgy ad át egy új programot, hogy hónapok múlva vagy kijavítja, vagy nem??? Azért légy optimista, még lehet stabil, biztonságos, de mihez képest?
-
Anonym
csendes tag
válasz
#95904256 #2445 üzenetére
Legmesszebbmenőkig egyet értek veled. A Seti classic előbb vagy utóbb leáll, csakúgy mint a BOINC. A classic akkor vesztette el tudományos jelentőségét amikor megszüntette új csomagok kiküldését, de nagyon jól működik az általad pontvadászoknak nevezett társaságnak. És a 99%-nak jelentős részét is ők adják. Tőlük óvja isten a BOINC-ot, mert semmi idő alatt olyan eredményeket képesek elérni amiről még csak nem is álmodhatunk.(sok Setivel kapcsolatos tudásra tettek szer évek alatt, elég ha eredményeiket nézed.) Én is azt hiszem elmondható hogy sok lelkes támogatója van BOINC-nak, alapjában optimista vagyok, de félek BOINC-ra rövidebb karrier vár mint amit classic befutott.(bár tévednék)
-
Anonym
csendes tag
válasz
#95904256 #2439 üzenetére
Hát kedves Ákos, AthlonXP csak gépeim kisebbik fele érintett. Ha ez felajánlás volt köszönöm nem kérem. KPepe örülök hogy így érzel, de nem minden classicos áll át BOINC-ra. A December 15, ha csak ezen a fórumon visszaolvasol Hsz:34-től számos dátummal találkozhattunk. Megbízható, korrekt, még be sem indul már több betegséget kellett orvosolni mint a classic egész pályafutása során, hat év múlva szívesen gratulálnék a BOINC-hoz. A classicnak 5436301 regisztrált tagja van, BOINC-nak ???
-
Anonym
csendes tag
válasz
concret_hp #2359 üzenetére
Mi nagyon jól érezzük magunkat, itt a Classicnál.
-
Anonym
csendes tag
válasz
Petya25 #2326 üzenetére
Jót tett a PH aktivitásának a jelenléted, párnap alatt megduplázódott az aktív tagok létszáma. Sanyi beindult Melinda figyeli nehogy utolérje, de már téged is észrevett, megszeretne előzni nem csak aktivitásban, hanem őszpontszámban is. Végre újra van pezsgés a PH-n. Sajnos megint csak 99-en vagyunk, Valaki hozhatna egy ismerőst, legyünk ismét 100-an.
-
Anonym
csendes tag
válasz
#95904256 #2167 üzenetére
Kedves Ákos
Itt egy úriember megpróbállak összehozni vele, ha még érdekel. Az elérhetőségének beszerzése folyamatban van.
Név : Kaczur István
életkor : 1960
stb.: 1984-ben végeztem a szegedi József Attila Tudomány Egyetem modellalkotó matematikus szakán, utána több mint 10 évig számítástechnikát tanítottam itt Győrben a Műszaki Főiskolán. Ha tudok, segítek.
Üdvözlettel:
Kaczur István (Isi)
(2003.01.20.)
Üdv: Ördög Ferenc -
Anonym
csendes tag
válasz
Petya25 #2031 üzenetére
Gratulálok az 5000-hez. Szivessn látnálak a PH tagok közt.
Bővebben: link -
Anonym
csendes tag
válasz
#95904256 #2026 üzenetére
Ez nem lehetséges classic -E.T. ilyen nincs, classic már rég leállt, ugyanazokat a csomagokat küldi újra meg újra. Így a mi csínytevésük nem árt Setinek. 2018-hsz erre céloztam vannak olyan megoldások, Pl. csomagok keresztbeküldése: ez úgy megy én feldolgoztatom mielőtt beküldöm átküldöm neked Mail mellékletként, te kicseréled az uzer_info.sah-ot, és elküldöd saját nevedre. Ha ezt 10-en teszitek mindenki 1 csomagért 10-et számoltat el. Más én spájzolásnak neveztem el, ezeket a csomagokat mielőtt beküldeném egy példányt elraktározok, ha összejön 10db hetente újra küldöm. Ehhez jön a te overflow-os csomagot gyártó ötleted, és még három hasznosabb ötlet. Azokat most használom, ezeket a közelmúltban. Mindehhez írsz egy-két programot amivel megoldod az automatizálást, és félóra 1000csomag. Innen nekem nem fontos, hogy a csomag feldolgoztatása gyors legyen, főleg nem overflow-os.
-
Anonym
csendes tag
válasz
#95904256 #2024 üzenetére
Így igazából egyet is értünk, én szeretnék sok-sok ponthoz jutni ezért classicot futtatok. Azok közt helytállni akik napi több ezer wu-t küldenek be csak így lehet.
Ez szerintem is csalás! A BOINC-nál kicsit eltér a véleményünk, ami felgyorsítható, fel is gyorsítjuk egy kicsit, az is mindegy neked, nekem, vagy másnak sikerül előbb. Nem volt sikertelen rábeszélésed Enikő csomagjait feláldozva ott vagyunk a PH BOINCon. Most mind a kettőn érdekelve vagyok. -
Anonym
csendes tag
válasz
#95904256 #2020 üzenetére
Kedves Ákos
Bátorkodtam elolvasni a 2015-hsz ott találkoztam a MattD nevű fickóval, ha megtennéd a hozzászólás szerzőjével, egyeztetnél. A jelzőiddel vigyázni kéne, mert sűrűn téged minősítenek. 1747-hsz ha te teszed megbabrálás, ha más tesz valamit az csalás. Itt van a 2007-hsz KPepe úgy látja gyanús, te csak gyorsítasz egy picit, esetleg szuperkomputered van, de csalni csak mások csalnak. Mi meg csak nem értjük. Bocs ha félreérthető voltam, ha elmondom meg fogod érteni, ha nem mondom el akkor mire gondolsz más hogy csapja be a Setit? -
Anonym
csendes tag
válasz
#95904256 #2016 üzenetére
Basszus... te beszélsz buherálásról??? Ez a fórum másról se szól, ami nem baj, csak fura ha a nyúl viszi a puskát. Tudod te vagy az ötödik akitől sokat tanultam Seti terén (plusz a sok kis, jó ötletet adó), ebből a harmadik aki el se tudja képzelni, van más megközelítése is annak hogy becsapjátok-(juk) a Setit. Az én szerepem ebben csak annyi, összefogom amit tőletek tanultam. Nézzük az ismerőseidet, gratulálok az eredményeikhez,(átadhatod nekik) független attól hogy érték el. Nézzük MattD aki már nem 28 hanem azóta elérte a 14-ik helyet.
Hsz2013: „Megjegyezném hogy egy sima Itanium2 procis szerver napi 25-30 csomagot számol ki. Volt szerencsém már olyan helyen járni ahol ilyen ketyerék zajától könnyen szenved az ember maradandó hallássérülést.”
A te ismerősöd már biztos süket mert ő, és ismerősei feleekkora átlagidőt tudnak, de jó sok süket barátja lehet Lengyelországban, mert hamar összehoztak több mint egymillió WU-t.
Anonym
csendes tag
-
Anonym
csendes tag
Itt 100-banBővebben: link
Jól belekeveredtem. -
Anonym
csendes tag
Szóval itt, ha lehet elsőBővebben: link
Itt 100-ban Bővebben: link -
Anonym
csendes tag
válasz
#95904256 #1999 üzenetére
Köszönhetem a tőled kapott ajándéknak + egy kis saját ötlet + némi szabadidő. Több idővel növelhető lenne a lendület, de úgy látom hamar elérhetem célom(legtöbb csomaggal rendelkező magyar) [L] http://classic.setiatwork.com/country/country_403/topusers.cgi [/L] ,s nem baj ha a világranglistán beférek majd a legjobb 100 közé. [L] http://classic.setiatwork.com/user/home/topusers.cgi [/L]
Anonym
csendes tag
A Classiknál vagyunk egy páran megszálottak, Bővebben: link a BOINC-nál húzzatok bele. Bővebben: link Hajrá magyarok!
Anonym
csendes tag
A Seti classic (klásszík), várhatóan sokáig fog még üzemelni. Régóta ígérik leállítását, s ha így megy tovább, várhatunk rá egy ideig. Én is addig hajtom a classicok ameddig megy. Sajnos nem látlak a PH aktív tagjai közt, milyen néven szerepelsz? A BOINC (Bioniccal) nem oly nehéz megismerkedni, köszönhetem Ph-s társainknak. Szerintem elég visszalapozni, ha mégse itt biztos kapsz segítséget felmerülő kérdéseidre. A világ olyan szép amilyennek látni szeretnéd.
-
Anonym
csendes tag
válasz
#95904256 #1925 üzenetére
Bővebben: link Pukkandurt szemmel láthatóan nem nagyon zavarja az elmult egy hétben.
-
Anonym
csendes tag
Én még most is a frissítéseken vagyok elakadva. A két első a Hungary két címről másként frissít. Azt követi a két PH-s egyik Máj 13-nál elakadt, a másik szinte percre pontosan frissít. Mi az oka a jelenségeknek?
Last updated: Mon May 30 13:22:38 2005 http://setiathome2.ssl.berkeley.edu/stats/team/team_6279.html
Last updated: Wed Jun 1 12:17:38 2005 http://setiathome2.ssl.berkeley.edu/fcgi-bin/fcgi?cmd=team_lookup&name=hungary
Last updated: Wed Jun 1 12:08:40 2005 http://www.phseti.freeweb.hu/
Last updated: Fri May 13 01:14:32 2005 http://setiathome2.ssl.berkeley.edu/stats/team/team_166543.html
Last updated: Fri May 13 13:42:49 2005 http://setiathome2.ssl.berkeley.edu/stats/country_403.html -
Anonym
csendes tag
Tud valaki segíteni, hol találom a Seti Hungari Topp-1000 ( http://setiathome2.ssl.berkeley.edu/stats/country_403.html ) statisztikai oldalát? Mint Pl. ( http://classic.setiatwork.com/team/teamstats.cgi?id=166543 ) a mienk.
-
Anonym
csendes tag
válasz
#95904256 #1875 üzenetére
Sziasztok
Nem kell két év, és máris vannak Seti gyorsítók. (igaz classikra) köszönhetem az Úrhidai Fekete Ákosnak.( Ezúton köszönöm az ajándékot ami a Nagy Sanyin keresztül jutott el hozzám, de jól látszik hatása az eredményeimen.) BOINC is hamar elkészül, vannak ígéretes eredmények, de még az áttörés várat magára. Itt már nincs ezer megválaszolatlan kérdés, csak néhány millió.
Anonym
csendes tag
Igen sikerült, Ákos s a te segítségeddel. A csomagok se elvesztek, hanem el lettek küldve. Nekem a 4.25-es van fent, az meg a 4.09-es-t használja. Hívom a többi Ráckeresztúrit is, gondolom crab meghívása ide is érvényes. Sanyi vevő az ötletre Feri inkább kitart a clasiknál, a lányokkal nem beszéltem rólla.
-
Anonym
csendes tag
-
Anonym
csendes tag
Az idő még jobb 10 perccel, Szilárd se tévedett. A PH is megvan, csak nem tudom hogy lehet belépni, és hogy meddig marad az állapotuk jelentésre kész?
-
Anonym
csendes tag
Itt is elindult az ismerkedés a BOINC-al. Hol találom a BOINC-os PH csapatot, s hogy csatlakozhatok ha már más csapat tagja vagyok. Van egy 03:20:21-es időm, most jelentésre kész az állapota. A második 00:44:42-45,09%-00:54:46-en jár ezek milyen idők?
-
Anonym
csendes tag
Újra bővült a PH. Üdv az új tagoknak, és gratulálunk a Ferinek.
-
Anonym
csendes tag
Kicsit vissza olvastam 1582? 1583? 1584? 1585? 1587? Elég naiv kérdések az 1622 hozzászóláshoz, de a Sanya se semmi. Tetszik ez a játék, így az igazán kezdők is megértjük.
-
Anonym
csendes tag
Ha megfelel a hagyományos, megy mail.
-
Anonym
csendes tag
Annyival nem gyorsabb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nintendo Switch 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest