- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spyx
tag
Hali
Nekem is az össze csomag 5-6 óra alatt dolgozódott fel , de most reggel óta nem tudom feltölteni őket.
róland azt a 14 perc/ csomagot hogy csinálod? sempron rulez??? -
Spyx
tag
Úgy döntöttem átállok inkább az einsteinre a seti-ről. talán több értelme van ennek mint az ufo-k keresésének.
De a csapat azért maradt: PROHARDVER!
-
Spyx
tag
válasz
kaller1 #3051 üzenetére
Nagyon is normális, pont ez a lényeg hogy kölcsönadod a szabad processzoridődet a SETI-nek
NEkem nagyon bejön hogy úgy van megírva a progi hogy amikor nekem van szükségem a procira nem kell leállítani a BOINC-et, mert automatán csökkenti a terhelést. biztos nagyon alacsony prioritást állítottak be neki. -
Spyx
tag
Beléptem a seti@hungary-be letöltötem a seti oldaláról az 5.4.9-es cliens-t hogyan tudom elindítani a feladatokat?
Mert a honlapról leszedett csapat url-hez nem tudtam csatlakozni. vagy most mi is van?
Bocs ehhez kicsit láma vagyok, de így is úgy is megy a gépem egész nap
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hálózati / IP kamera
- NiMH akkumulátor
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest