Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
T. Peet #1688 üzenetére
Annyit hozzátennék a dologhoz hogy a különböző workunitok feldolgozási ideje lehet eltérő. Közel 10-15%-os ingadozás adódhat abból hogy a processzor a különböző adatokat nem mindig ugyanannyi idő alatt dolgozza fel, ez többnyire a trigonometrikus függvényeknél érezhető. A második dolog hogy egyes csomagok olyan adatokat is tartalmaznak amelyekkel nem tud mit kezdeni a seti kliens. Ezt úgy kell érteni hogy a számolt értékek túl nagyok vagy túl kicsik, így hamar abbahagyja a csomagot.
-
KPepe
senior tag
válasz
T. Peet #1688 üzenetére
Do work while computer is in use? opciót állítsd yes -re a honlapon. A File menüben pedig a Beállítások szerint fut. Ha így sem jó, akkor állítsd Mindig futra, de nekem az előbbi módon megy rendesen.
A 0-ra ugrik a százalék, az akkor van, ha felfüggeszted a futást, és újra elindítod, akkor egy pár pillanatig 0-t mutat, majd megtalálja, hogy hol hagyta abba, és kiírja a helyes feldolgozottságot.
Az, hogy mennyi ideig tart egy wu, attól függ, hogy mit csinálsz. Csak az üres cpu időt használja a Seti, tehát ha bármit is csinál a proci, akkor nem fut.
Egyébként melyik verziót használod? Nekem a 4.25-össel nincs semmi gondom. -
crab
senior tag
válasz
T. Peet #1618 üzenetére
a setinél már tegnap óta nem lehet csatlakozni a szerverhez, ugyanis nincs net az egyetemen, ezért kapsz hibaüzenetet.
gondolom az astro pulse egyelőre beta fázisban van, ezért nem lehet regisztrálni...
mod:
''Az astro pulse a setihome-on belül van? Csak mert amikor írtam, hogy nem találom az astro pulse-t akkor azt válaszoltad, hogy ítjam be ezt: http://setiathome.berkeley.edu......''
azthittem a seti projecthez akarsz csatlakozni, azért mondtam a seti-s url-t, az astropulse-hoz én sem találom a regisztrációt.
[Szerkesztve] -
crab
senior tag
válasz
T. Peet #1613 üzenetére
a boinc-ban rákkattintasz az új projekt hozzáadására, az URL-hez beírod ezt: http://setiathome.berkeley.edu , a felhasználói kulcshoz pedig azt a hosszú számot, amit a seti-s regisztrációnál kaptál!
ezek után mennie kell!
ha viszont csak a seti-t akarod futtatni, akkor távolítsd el az einstein@home-ot a projektek közül. -
crab
senior tag
válasz
T. Peet #1611 üzenetére
szia éppen most fejeztem be a cikkemet az új rendszerrel kapcsolatban itt találod:Bővebben: link, ha elolvasod, biztos be tudod majd állítani a dolgokat a neked tetsző módon, ja és a többieknek is mondom hogyha van egy kis szabadidejük akkor vessenek már rá egy-két pillantást és kritizálják szénné, hogy minnél jobb leírás születhessen!
egyébként az astro pulse projekttel lehet pulzárokat kutatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest