Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Végre sikerült letesztelni az ATi/AMD videókártyámat, hogy boldogul egy Astropulse csomaggal.
Egy közepes i7-es proci kb. 30 órát szöszmötöl egy ap csomagon, míg egy HD4850 Toxic(gyárilag kicsit húzott) kb. 6 és fél órát. Jelentős különbség, de még letesztelem melyik alkalmazással a leggyorsabb ezek közül, de valószínű épp azzal kezdtem. -
DRB
senior tag
Úgy tűnik nem mindenkinek jutott csomag az újrainduláskor és azóta meg alig van. Ami az induláskor volt elég sok az az első pár órában el is fogyott, úgyhogy azóta vadászni kell a csomagokat(figyelni kell a Server status oldalt és amikor pont van letölthető, akkor vadul nyomkodni a frissítést). Vagy kivárni amíg tényleg összekapják magukat, mert ami most történt az csak egy sima újraindulás volt, csomag ügyben pont nem történt semmi változás a korábbiakhoz képest. Ugyan úgy nem lehet letölteni semmit, vagy inkább úgy mondom, hogy csak rohadt nehezen, mint ezelőtt(sajnos).
-
DRB
senior tag
A milkiway azért jó, mert maximálisan kihasználja az AMD(ATi) videókártyákat, én szeretem, ha nincs más nálam is az megy. Az Einstein@Home a gravitációs hullámokra keres bizonyítékot, ilyen-olyan módon, pl. a pulzárok megfigyeléséből származó adatokból, vagy valami ilyesmi.
De asszem akosf kolléga többet tudna erről mondani.
-
DRB
senior tag
Én már vagy 10 napja az Einstein@Home-ot tolom.
Ment régebben is(kb. 3 éve regeltem), de az utóbbi időkben kissé elhanyagoltam, hát most itt volt az alkalom megint elővenni.
-
DRB
senior tag
Úgy tűnik kezd feléledni a SETI, egész "bezöldült" a Server status és már csomagokat is lehet letölteni, bár elég nehezen, mondjuk eddig sem volt könnyebb. Talán most már nem lesznek ekkora leállások és minden visszatér a "normális" kerékvágásba.
-
DRB
senior tag
Win7 alatt nem szokott problémát jelenteni ez a fajta váltás(nálam is úgy költözött XP-ről W7 64-bitre ahogy leírtam, és semmi gond nem adódott), de ettől függetlenül igazad van, biztosabb kifuttatni a régi rendszeren és utána költöztetni dolgokat. De sürgős volt a költözés, ezért írtam ahogy írtam.
A VGA kérdés is jogos, bár nekem volt egy laptoppom, valami hasonló vidkari volt benne mint Darkness-nek, teszt céljából felraktam a BOINC-ot és hát nem igazán volt gyorsabb a procinál a GPU, bár pontosan nem emlékszem, de mintha kb. egyformák lettek volna. Persze ha azt nézzük, akkor 50%-al növeltem a számítási teljesítményt amikor befogtam a VGA-t, tehát megéri végül is, még ha nem is gyorsabb.
-
DRB
senior tag
válasz
Darkness #4624 üzenetére
Először kimented a BOINC munkakönyvtárát(Data directory), a képen látszik hol találod XP alatt, feltéve hogy nem változtattad meg az elérési utat telepítéskor, ha megváltoztattad, akkor onnan amit megadtál neki, értelemszerűen. Célszerű a BOINC mappát kimenteni nem csak ami benne van, egyszerűbb úgy.
Utána, már Win7 alatt, telepíted a BOINC-ot. Ha mindent hagysz úgy ahogy "ő" akarja, akkor a munkakönyvtár a "C:\ProgramData\BOINC" lesz, ezt felülírod azzal amit az XP-ből kimentettél, persze előbb minden BOINC alkalmazásból lépj ki, vagy inkább el se indítsd telepítés után. Arra ügyelj, hogy a "ProgramData" mappa rejtett, ha mondjuk Total Commanderrel csinálod, akkor legyen beállítva, hogy látszódjanak a rejtet könyvtárak is. Csak szólok, mielőtt elkezdesz durrogni, hogy nincs is "ProgramData" könyvtár a C-n.
Ha ez megvan, akkor hagyd, hogy végigfussanak a félbehagyott csomagok, ami még vár azt inkább dobd el(szerintem), utána meg telepítsd a Win64 Lunatics' Unified Installer v0.37-et. Ha azt akarod, hogy a GPU is melózzon, akkor pöttyintsd be a alul a cuda-s részt is, bár a G210 nem az a kimondott erős jószág, de egy próbát megér. Mondjuk eszik vagy 30 Wattot, úgyhogy a villanyóra sem fog lerobbanni a falról ha megpróbálod.
Kb. ennyi.
-
DRB
senior tag
Van egy olyan érzésem, hogy a SETI a végét járja.
Egy max. két napig mennek a szerverek(már amelyik) aztán valami összeomlik, utána kell vagy 5-6 nap mire megoldják a problémát, és egyre-egyre rosszabb a helyzet. Ezzel nem minősíteni vagy kritizálni akarom az ott tevékenykedők munkáját, csak egyszerűen leírtam a tényeket. Gondolom pénzhiány van náluk is, mint mindenhol máshol(is).
-
DRB
senior tag
Kezdenek beindulni a dolgok, most(1:42) rányomtam félálomban a frissítésre és feltöltötte illetve le is jelentette a csomagokat.
-
DRB
senior tag
Nálam is van pár száz csomag, de majd csak október 5.-én kezd lejárni az első adag, addig csak csak sikerül bővíteniük a tárhelyet. Nem tudom, de nekem az az érzésem, hogy ez a három napos karbantartós dolog nem nagyon jött be, persze most más a gond, de általában értem. Pl. az egyik nagy probléma, hogy péntek este mikor kezdik visszakapcsolgatni a szervereket borzasztóan le vannak terhelve, gyakorlatilag pár óra alatt rájuk zúdul 3 nap anyaga. Utána még vasárnap is nehézkes a fel/le töltés, illetve hogy egyáltalán adjon csomagot szerver, pedig szombat du.-ra általában lemegy a roham, aztán már kettőt pislant az ember és megen kedd délután van. Persze ekkor meg mindenki próbál betárazni a három napra, úgyhogy talán ha 1-2 nap van hétből amikor normálisan mennek a dolgok. Azt, hogy astropulse csomagot meg fél éve nem lehet letölteni már meg sem említem.
-
DRB
senior tag
Sikerült megoldani/rájönni(google a barátom).
A driver meg a CUDA is rendben volt, a telepítéssel akad egy kis baj. Úgy néz ki nem szabad service ként telepíteni a BOINC-ot, mert akkor valamiért nem fér hozzá a GPU-hoz, az, hogy Nv vagy ATi videókártya tök mindegy, mind a kettővel ez van. Állítólag a Win7/Vista illetve a VGA driver hibája, a BOINC-nak ehhez nincs köze, szerintem meg valahol a kettő között van az igazság. Szóval a lényeg, ha valaki Win7/Vistán ki akarja használni az erre alkalmas GPU-t, akkor normál módon kell telepíteni a BOINC-ot(elvben az XP-nél mehet service-ként, ott nincs ilyen probléma, de ezt le kell még tesztelni), utána ha azt akarja, hogy hasonlóan fusson mintha service lenne akkor kicsit matatni kell a registry-ben, ha valakit érdekel leírom a részleteket is. Szóval nagyjából ennyi, nem lenne ez nagy ügy, persze csak ha tudod mi a pálya, de mivel nem tudtam, eddig nem volt a fenti hibát okozó kombinációban gépem, hát szívtam kicsit vele.
-
DRB
senior tag
Nincs úgy nap, hogy ne lenne valami szívás.
Betettem az egyik gépembe egy NV GTS250-es kártyát, feltettem hozzá a 258.96 drivert(ez elvileg a legújabb), de a BOINC nem "látja" valamiért, "No usables GPUs found", ezt írja. Először a 6.11.7-es béta BOINC ment fel, de nem "látta", így inkább felraktam a 6.10.58-ast stabilt, de pont ugyan az a helyzet. Minden 64-bites, mivel Win7 x64 az oprendszer, és semmi hókusz-pókusz, tök legális, úgyhogy ez nem keverhet be elvileg. Mi lehet a gáz, fel kell még telepíteni a driveren kívül valamit, mitom én a cuda-val kapcsolatban? Az a helyzet, hogy csak ATi kártyáim vannak/voltak, ez az első Nvidia, így nem igazán vágom mi van. Ha esetleg valaki tudja mit bactam el ossza meg velem bátran, előre is thx -
DRB
senior tag
Nekem is úgy tűnik, hogy sehogy, bár reménykedtem, hogy csak valami beállítást nem vettem észre, ahol ezt lehet szabályozni. Márpedig valahogy meg kéne azt oldani, hogy ne manuálisan keljen már nyomkodni, hogy lebányásszon (astropulse)csomagot. Vagyis úgy értem, hogy legalább is próbálkozzon vele, na persze semmi nem jön, pedig van küldendő csomag a szerveren.
A fel/letöltés résznél nálam volt 10 óra is, bár ez talán egyszer(vagy is egyszer vettem észre, hogy ilyen sok), egyébként olyan 2 óra körül idő múlva próbálkozik újra, ha nem tudja fel/letölteni. A régebbi BOINC-oknál ez eleinte csak fél perc körül, majd kicsit később is csak néhány perc volt, most meg egyből 1-2 óra. A projektfrissítésnél meg nálam tök változó, de tény, hogy eleinte sűrűbben azután, ahogy telik az idő, egyre ritkábban próbálkozik. -
DRB
senior tag
Azt kell, hogy mondjam(írjam), hogy astropulse csomagot továbbra is képtelenség letölteni.
"2010.09.17. 18:12:30 | SETI@home | Sending scheduler request: To fetch work.
2010.09.17. 18:12:30 | SETI@home | Requesting new tasks for ATI GPU
2010.09.17. 18:12:40 | SETI@home | Scheduler request completed: got 0 new tasks
2010.09.17. 18:12:40 | SETI@home | Üzenet a projekt szervertől: No work sent
2010.09.17. 18:12:40 | SETI@home | Üzenet a projekt szervertől: No work is available for Astropulse v5
2010.09.17. 18:12:40 | SETI@home | Üzenet a projekt szervertől: No work available for the applications you have selected. Please check your project preferences on the web site."És ez megy egyfolytában, kicsit kezd már unalmas lenni.
Viszont volna egy kérdésem is:
Azt tudja-e valaki, hogy lehet a BOINC-ban belőni, hogy ne 3/5/10/30/akármennyi(mikor épp mennyi, tök random az egész dolog) percenként frissítsen, ha nem kap csomagot, hanem folyamatosan, egészen addig míg végre le tud tölteni csomagokat? -
DRB
senior tag
Most látom, hogy a mai tesztelésből nem lesz semmi.
"The air conditioning in our server closet failed this morning, causing several of our important systems to overheat. The servers have since been shut down, but until we survey the damage and address these cooling issues all parts of the project will remain offline.
11 Sep 2010 20:30:33 UTC"Ki tudja mikor fognak újra üzemelni a szerverek. Nem hinném, hogy még a hétvégén megcsinálják, ebből inkább a jövő hét elejére/közepére lesz valami.
Időközben az előbbi kérdésemre is találtam választ
"There are 3 different builds suitable for different types of ATI/AMD hardware.
1) OpenCL based application that can be used on HD4xxx/5xxx series of ATI GPUs.
2) OpenCL/Brook+ combo app that can be used on same GPU classes (HD4xxx/HD5xxx) but maybe provide different (better) performance/experience for some host setups
3) Brook+ GPU/CPU "hybrid" build - it suitable for older ATI GPUs and on-board chips starting from HD2xxx seria. It's update release for released before Hybrid AP rev393."Valószínű a második a nyerő, persze csak ha HD4xxx/5xxx kártyája van az embernek.
-
DRB
senior tag
Ez jó hír.
De vajon lehet majd letölteni Astropulse csomagokat? A múltkori "panaszkodásom" óta egyet sem tudtam levarázsolni, ugyanazokat a "hibákat" írogatja a BOINC azóta is egyfolytában.
Közben azon gondolkozom vajon melyik lehet a gyorsabb, a GPU/CPU hybrid vagy a sima GPU-s verzió? -
DRB
senior tag
A hibridet használom, vagyis használnám, ha kapnék csomagot, de kb 3-4 hónapja kaptam utoljára astropulse csomagot, ezért reklamálok. És ahogy írod a "home" gépnél be van pipálva mindkét verzió, a többi gép "default"-ban van ott meg nincs bepipálva a két astropulse(ezekben nincs megfelelő VGA, se ATi se nV, procival meg kínszenvedés).
-
DRB
senior tag
Ez az infó inkább nekem kell, de sajnos sem ezzel, sem amit moonguru írt nem sokra jutottam, de mindegy majd egyszer csak lesz valami. Azért köszi.
Viszont ha már a beállításokról van szó akkor lenne még egy kérdésem. Két astropulse van, a sima meg a v5, mindkettőt kipipáljam ha ATi kártyán szeretném futtatni, vagy csak az egyiket? Mondjuk ki is tudnám próbálni, de már nagy kedvem nincsen az egészhez, mindent megpróbáltam ezen kívül, de hiába, ha a fejemen pörgök akkor sem jön le astropulse csomag. És lövésem nincs mi lehet a gond -
DRB
senior tag
válasz
moonguru #4565 üzenetére
Én kb. két órája nyomkodom a frissítés gombot, de semmi, már kezdem nagyon unni. Tegnap is inkább toltam egy kis Milkyway@Home-ot, most is ez megy, persze közben próbálom a SETI-t, de istennek nem tudok letölteni astropulse csomagot.
Nem nézted véletlen a beállításaimat a képeken, nincs valami ami nem jól van? -
DRB
senior tag
-
DRB
senior tag
-
DRB
senior tag
"Barring unexpected incident, we'll be turning the spigots back on tomorrow (Friday) morning as planned. Thanks for your patience as we sort out what kind of server outage schedule ends up being the most productive - a definite work in progress. So what did we accomplish this week during the downtime?
1 Jul 2010 22:39:33 UTC"Tehát csak holnapra lesznek kész. Az idézet többi része Technical News-ben olvasható.
-
DRB
senior tag
válasz
moonguru #4549 üzenetére
Én sehogy nem tudok letölteni astropulse csomagokat, három dolgot szokott írni...
1: "Message from server: Project has no task available
2: "Message from server: No work is available for Astropulse v5
3: "Message from server: No work available for the applications you have selected. Please check your project preferences on the web site" (ezt pirossal)
Pedig töltöttem már le régebben, többször is, de az utóbbi hónapokban(van az 5-6 is legalább) egyszerűen nem megy.Bár nem folyamatosan erőlködök vele, néha rám jön, akkor próbálom egy darabig, aztán megunom és letöltök a procinak számolni valót, akkor egy ideig békén hagyom, de aztán megint kezdem előröl és így tovább...
Szerk:
Mi van ezzel, mindent dőlt betűvel írRájöttem
-
DRB
senior tag
Te érted félre, nem a hírekből másoltam ki, hanem a fórumból, úgy került a fórumba az írás mint pl. ez amit most írok, leírom, nyomok egy entert és annak a pillanatnak a dátuma lesz a post dátuma, ennyi. És írtam azt is, hogy lehet máshol már előbb kiírta valaki, de én nem láttam azt, így nem tudtam róla.
A csomagokra meg írtam, hogy igazad van, a barátom is kapott, csak nekem nem sikerült sehogy lehúzni párat. A szerver státuszból meg a hiába való próbálkozásokból nagyon úgy tűnt, hogy nem oszt csomagot a szerver, de tévedtem. -
DRB
senior tag
"bár én a seti fórum Technical News-éből idéztem be. Lehet máshol előbb kint volt."
Akkor postolta az ember(Matt Lebofsky) amit dátumot kimásoltam, de ott a link meg lehet nézni. Egyébként meg tök mindegy, majd két hete "szarakodnak" ezzel-azzal, emiatt írtam ide is meg máshova is. Nem szidom őket csak a tényeket meg amit tapasztaltam azt írtam le. Tegnap valóban volt olyan pillanat amikor osztott csomagot(barátom kapott 5-6 csomagot, az egész nap folyamán összesen, meg te is ahogy írod), ebben igazad van
, de tényleg csak pillanatok voltak. És szerintem ez nem normális állapot, erre reagáltam, illetve erre az egész kb. két hétre reagálok egyfolytában. Egyébként ha tudnék(ha lenne rá lehetőségem) szívesen segítenék nekik, ez a szakmám, ha gáz van egy sz.géppel meg kell csinálnom.
-
DRB
senior tag
Na, közben megkaptam az első adag csomagot én is végre.
Úgy tűnik most már tényleg sikerült rendbe tenniük a dolgot, maradjon is így.
-
DRB
senior tag
Tegnap biztos nem osztott csomagot, pedig próbáltam elég sokat manuálisan, az összes splitter disabled vagy not running volt gyakorlatilag egész nap, a "Results ready to send" is 0 volt folyamatosan. Aztán egy idő után meguntam a manuális frissítgetést. Jelenleg nekem továbbra sem osztott csomagot, valószínű egyszer manuálisan át kéne futni az összes gépen.
Mindegy, majd kapok előbb utóbb én is csomagot, ahogy nézem a "Results ready to send" sem nullán áll már, illetve a szerver státusz is egyre "zöldebb".Amit beidéztem 9.-én éjjel került oda, ott a dátum is, bár én a seti fórum Technical News-éből idéztem be. Lehet máshol előbb kint volt.
-
DRB
senior tag
Ez nem a sima karbantartás volt, egész nap az volt az állapot ami képen látszik, illetve rosszabb, nem csak 5-6 után. Már vagy 10 napja birkóznak valamivel és jelenleg sem javult a helyzet.
Amúgy ezt találtam ma reggel a "Technical News"-ben:
"Let me address the "no work" issues as of late. We've been running low on work to send out (or had the schedulers turned off) for several reasons:
1. Each raw data file has to go through a local software based radar analysis - a suite of programs that takes over 3 hours to run per file. This should keep up with the incoming data flow, but some nagging NFS/mounting bugs cause this suite to lock up several times a week. Each time it does the whole systems getting new data on line is clogged until a human can figure out where it was in the process, clean it up, and start the broken file over again (resulting in many hours of lost processing time). For example this morning we found it all jammed last night, cleaned it up around 9am, and finally around 12:30pm new workunits were available again. We're working on adding some band-aid solutions to this particular problem.
2. Server crashes: mork and ptolemy are prone to crashing for no apparent reason. Either of them going down causes the project to halt until we recover. Sometimes it takes days to fully get back to a regular work-flow pace again. We're trying to shuffle services around to get ptolemy out of the picture. Why ptolemy instead of mork? Mork is a much bigger system and therefore much harder to replace - plus when it goes down the download servers are at least still able to work for a while.
3. Some data files error out pretty quickly due to noise or garbage data.
4. The CUDA clients sure burn through work fast.
5. Some CUDA clients were returning garbage. To combat this a fix to the scheduler was put on line this Monday, but was unable to start it without errors. It took Eric, Jeff, and I all day, and most of the next morning, to finally find the obscure problem - which was actually a misleading redirect in the apache config (that was put in many months ago). By the time we fixed it, we were already into the weekly outage.
So lots of battles on this front. In any case we are collecting data at this point (on 2TB drives, which means we'll lose less data waiting for the Arecibo operators to swap out the older 500/750GB drives), and still have a backlog of stuff to process in our archives. The lab is also getting a Gbit link to the world in July so the slow transfers to/from these archives will no longer be a bottleneck. Note this link is for the whole lab and our SETI specific data link will remain at 100MBit. Still, it's an improvement.
- Matt"
9 Jun 2010 22:34:27 UTC -
DRB
senior tag
Még mindig tart.
Ugyan az előző hsz-m után másnap vagy harmadnap "megjavul", de csak pár napig, ráadásul nagyon nehezen ment a csomagok letöltése, nem is tudtam kellő mennyiséget begyűjteni, így per pill gyakorlatilag áll minden(nálam).
Mondjuk most nézem a szerver státuszt, mintha történne valami
Nemrég még az "ap_splitter1"-től lefelé minden piros meg narancssárga volt. -
DRB
senior tag
Üdv!
Valami nagy gebasz van a Seti-nél, napok óta szinte elérhetetlen az oldaluk, és csomagot se osztogat nagyon.
Más: Ma felnéztem ide és ezt (Hybrid ATI GPU & CPU AstroPulse application for Windows OS r393) találtam, nem emlékszem mikor néztem utoljára, de nem hiszem, hogy két hétnél régebben, de akkor még nem volt ott. Viszont infó erről sincs, se fórum, se a(z) (új)hírek között nincs(a lunatics oldalán), meg úgy általában a neten nincs róla semmi, vagyis inkább úgy írnám én nem találok semmit, pedig kerestem.
Ha esetleg valakinek van valami infója bármelyik dologról is, bátran ossza meg velünk
-
DRB
senior tag
A fene se tudja, lehet tényleg nincs.
Azt nem is néztem amit beírtál, csak alatta a "Splitter status" résznél láttam hogy vannak csomagok. Na mindegy, majd csak lesz valami, ha meg nem akkor ez a gép pihen tovább.
szerk: Pl. ezt láttad?
SETI@home # / Astropulse #
Results received in last hour 49,827 / 944
Hogy lehet ha nincs csomag? -
DRB
senior tag
A seti-től miért nem kapok astropulse csomagot vajon?
Gondoltam kicsit megdolgoztatom a radeont, de ahogy nézem ebből nem lesz semmi.
-
DRB
senior tag
Kicsit szórakáztam vele, de semmi eredmény, mármint úgy értem, nem jutottam előrébb. Illetve annyit hozzátennék, hogy használja a VGA-t, de csak minimálisan. Ezt többen is írták más fórumokon(a SETI fórumán pl.), szóval nem egyedi a probléma. Azt mondják az okosok, hogy ez így működöik, egyelőre, de majd lesz nem hybrid, azaz ami csak a GPU-t használja, na az már sokkal jobb/gyorsabb lesz. Beszereztem még egy app_info.xml-t is, de igazából az amit én csináltam az is jó volt. Tehát a lényeg hogy ez ilyen, de majd lesz nem ilyen is
Még rövidebben: türelem.
-
DRB
senior tag
Nahh akkor menjünk sorban.
1: 9.10-es catalyst van.
2: BOINC 6.10.18 van(gondolom ne rakjam vissza a 6.10.17-et).
3: Igen felismeri a GPU-t, több GPU-s alkalmazás fut is rendesen(MilkiWay@home, Collatz Conjecture), de ezek ki voltak lőve amikor próbáltam.
Lehet, hogy csak egyszerűen nem jó csomagot töltött le.Esetleg tényleg nem jó az app_info.xml, vagy(ez most jutott eszembe), talán nem tetszik neki, hogy 64 bites a rendszer meg a BOINC.
-
DRB
senior tag
Félreértetted, nem csomagot nem kapok, hanem az a gond, hogy nem a GPU számol hanem a proci. Pedig az fut amit belinkeltél, de csak a procit számoltatja valamiért.
Csomagot elég könnyen kaptam, persze lehet, hogy csak szerencsém volt, de a lényeg: "csak a procit számoltatja valamiért".
-
DRB
senior tag
válasz
Moonline. #4458 üzenetére
Közben én is felfedeztem magamnak a Milkyway@home-t, szépen megy a 4850-esen.
És van egy másik is, ami megy ati-n: Collatz Conjecture. Sajna a SETI-re(ahogy írod is) valóban várni kell még, de az oldalukon lévő fórumon olvastam, hogy már gondolkoznak a témán.
-
DRB
senior tag
SETI-hez nem lesz véletlen olyan kliens ami ATi(AMD) videokártyákon fut? Néztem a minap, egy NV8800GT-n egy közepes csomag(mondjuk 30 kredit körüli) pár perc alatt lefut, szerintem egy HD4850/70/90-es ATi-n(de a kisebbeken is) szépen szaladgálna a dolog. Csak valaki írjon egy jó kis progit hozzá
-
DRB
senior tag
Köszi az infót.
Azért az ilyeneket kiírhatnák az oldalukra, régebben ha volt valami megtették, de most...na mind1. Gondolom a seti fórumon ott volt, csak nem mindenki akar ott egerészni, én sem.
Reggel vagy hajnalban nekem is az összes gépemen megindult a fel/letöltés. A "Próbálja újból"-t nyomkodtam vagy egy órán keresztül, a végén már olyan érzésem volt mintha valami lövöldözős játék lenne. -
DRB
senior tag
Nem tudja véletlen valaki mi van a SETI-vel?
Pár napja nagyon nem akaródzik csomagot küldeni, és mára annyiban változott(romlott) a helyzet, hogy azt az egy-két csomagot, amit sikerült nagy nehezen összevadászni, már vissza se tudom küldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest