Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Visszatérhetnek a Samsung gyártotta Snapdragon chipek
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman91
őstag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Nekem kb. 14 óra volt az egész játék. Ez szerintem teljesen rendben van.
-
Heroes fan
őstag
Így látva elég rövid lett ki tolta végig?
-
Heroes fan
őstag
Remélem jó hosszú lett ez a 4-dik epizód.
-
Half-Life
tag
Egy kis segítség kellene el akadtam a Magnor bolygon a második pályánál, ki írtottam mindenkit de az ajtó nem nyílík ki, és sehol nem tudok tovább jutni. Mit kell csinálni?
-
sonar
addikt
Vki meg tudja mondani, hogy a végén, hogyan kell kinyirni a mental institutiont?
-
Rekith
csendes tag
Ok kösz. Nekem a demoja volt meg a 2. részének. Az megtetszett, hát gondoltam hátha letudom szedni ingyen.
-
Rekith
csendes tag
Esetleg valamelyik részét nem lehetne ingyen lekapni a netről?
-
kepeszt
tag
Én most raktam föl a Serious Sam: The Second Encounter-t és még mindíg tetszik
,neten játszom,lehet a Mafia-t is fölteszem.. -
szabozeee
aktív tag
Valaki segítsen!!!!!
Feltettem a hétvégén a jó öreg serious sam 1-et és a 2-őt vagyis a second en....-t.
Úgy szaggat mitha diavetítés lenne, a régi gépemen tökéletesen futott.
Mi lehet a gáz?????
-
pikámer
tag
A Second Encounter-t PS2-ön vittem végig és szerintem nagy tv elött még izgalmasabb mint billentyü-egér-monitor kombináciòval......
-
DavideX
aktív tag
kicsit bugos a játék... egem soxor kidobott kékhalállal, aztán letöröltem mondom ujra rakom. hopp mentés elveszett, patcheltem a játékot és már ki sem irta h mennyi az életem meg a lőszerem. aztán megint kékhalál na mondom jó itt fejezem be
pedig jó játék... -
Drizzt
nagyúr
Nagyon pihent egy játék lett. A demo nem jött be, de a teljes annál inkább, szerencse hogy adták a kártyámhoz, különben sose futok vele össze. :$
-
pikámer
tag
A Forsaken Compound (mocsaras) pályán a nagy kapu zárva maradt valaki meg tudja mondani miért?
Valahol a legelején emlitve volt,hogy ez a rész bugos esetleg van valahol valami kar vagy más trükk? -
DavideX
aktív tag
most ezzel nyomom én is eszméletlen ellenfelek vannak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jó kikapcsolódás darálni lehet
-
Dj Sügi
őstag
neten hogyan lehet játszani?engem nem enged fel sehova....

-
Dj Sügi
őstag
valakinek valami 5let?miutánn újra felraktam a gamét(újra) ezt vési ki:[link]
-
superfinest
tag
A seriusam2 a 15 részbe mit kell csinálni hiába mindig utolérnek.
-
Sanyesz14
tag
Uppp!!
Please vki válaszoljon! -
Sanyesz14
tag
Hello srácok!Új vagyok ebben a Serious Sames témában havernak kölcsönadtam a (virágboltos) veziom , és hallotuk hogy tudjuk vinni a single részt cooperativ modban!Tegnap nyomtuk is egy félórát , és ma ujra akartuk onnan ahol abbahagytuk de nem tud kapcsolodni!Egy ilyen hibaüzenet ir ki neki: ''This game session is no longer avaliable!''
Szal aki tud segiteni hogy hogyan tudnánk nyomni ismét , az irjon please! Ip-m mindig uj van szal azzal nem lehet gond!
Előre is köszi mindent!
Üdv.:Sanyec -
Travelos
őstag
miért nincs már a játék indításakor semmi zene a menüben, és utána se a párbeszédeknek, se a fegyvereimnek semmi hangja????
-
Dj Sügi
őstag
válasz
liquidmoon
üzenetére
-
Dj Sügi
őstag
válasz
liquidmoon
üzenetére
de szerintem nagyon jó a története!!!És ha megtalálod a secreteket akkor még érdekesebb a játék!
Szerintem próbáld meg mégegyszer + ha van magyarosítás akkor tedd fel hozzá! -
Dj Sügi
őstag
válasz
liquidmoon
üzenetére
de ez kicsit ilyen mésés világú és a painkiller meg csak egy eszement lövöldözős szar!!
-
Dj Sügi
őstag
válasz
liquidmoon
üzenetére
akkor te se tudod hogy mi a jó játék!A painkillernek semmi köze ehez a kategóriához! viszont az tényleg egy nagy rakás szar!!!

-
liquidmoon
aktív tag
Én tegnap próbáltam csak ki ezt a játékot, de nem hatott meg. Azt hittem azért jobb lesz. Mondjuk én a painkillerhez tudom hasonlítani, de az nagyságrendekkel jobb játék. Szebb is és sokkal jobb a hangulata is. Le is töröltem. Ennyi. Kérem kapcsolja ki...
-
Pala
veterán
Cooperativeban kéne kipróbálni...az előző rész iszonyat jó volt úgy

-
Dj Sügi
őstag
-
dokar
addikt
Hogyan kell felrobbantani azt az óriási dinamitot a fűben?

-
Hehe, bika kisgame volt az tuti, nem gondoltam hogy az 1. részt felül tudják mulni, ezek szerint tévedtem, elismerésem a készítőknek

-
Lord Zero
addikt
le a kalappal azok előtt, akik ezt többször is végigvitték
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ellenben egy kiegészítő vagy vmi ilyesmi nekem is jól esne.. sehol semmi nem várható? -
Pala
veterán
Most megpróbálom végignyomni normalon úgy, hogy a lehető legtöbb score-ra hajtok (összes secret felkutatása, a pálya lehető leggyorsabb végigvitele - merthogy ezért is plusz pont jár, minél több item felvétele), meglátjuk mi sül ki belőle

-
bandiras2
senior tag
Bocs a láma kérdésért, de a Mental's mobile headquarters-t hogy a csába kell megfingatni? Lövöm mint állat megállás nélkül, de elérem a túlvéget, és nem fingik meg, sőt a nagyja élete meg van. Mit kell csinálni?
-
Dj Sügi
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Egyszerű!Csak nem elkerülni kell hanem megfordulni, úgy hogy a hátad mögött legyen a fal ami mozog,amibe az a kristály van!És megfordulsz és elkell kezdeni lőni a repülőket aztán vissza fordulsz és lövöd megint a falat!Egy idő utánn már jönnek ilyen bombázó repülők is!De majd közbe ad ilyen villáskulcsot ami megjavítja a repülődet
-
_Volkovy_
nagyúr
A Mental Institution-t hogy lehet elintézni?
Amikor kinyílik középen a zsilip, és kirepülnek azok a szarok, akkor meg lehet sebezni, de nagyon picit..
-
Pala
veterán
Szvsz ez normális ilyen nehézségen...én anno Deus Exben, legnehezebb fokozaton csináltam ezt...leguggoltam a sarok mellé, mentettem....kinéztem a sarok mögül, mentettem
kb. ilyen gyakorisággal történt, lett is vagy fél giga mentésem
Serious Sam 2-ben nekem ott akadtak gondok, mikor nagy és hosszú csaták voltak...mert csaták közben is szoktam néha menteni, ha jól állok hp-ügyileg, de sokszor éppen mielőtt vége lenne, meghalok. Arról meg mindig megfeledkezem, hogy több életem van
Mondjuk azért az sem árt, ha van legalább 50fps a legdurvább jeleneteknél is, mert elég sok múlhat rajta, ha csak egy kicsit is berezzen.
Meg hát az ellenségek sem egyformák, nekem pl. azok a pályák (első epizódban) hardon néha gondot jelentettek, amikor a puskás zombik + azok a piros rakétás monstrumok ömlöttek a nyakamba, mert szinte folyamatosan ment le az életem, a söréteket alig lehet kikerülni, a raksik meg nyílzáporként zúdulnak rám, és mindez egyszerre
Szal van egy-két húzos rész.
De majd nekiállok Seriouson is
-
Dj Sügi
őstag
Az elhalálozást hogy gondolod?Mert olyan nem volt hogy elfogyott az összes kis bábúcska ott a bal fenti sarokba,csak olyan hogy az életcsíkom ment le!Engem csak az ucsó főellenség akasztott meg kicsit, de aztán legyűrtem!!!Egyépként a legutolsó pályán 16 élete szereztem összesen!Gondolom az nem nagy baj ha valaki ment játék közbe?
Azért rakták bele azt az opciót vagy nem?
Én bevallom van egy csomó mentésem!!!volt amikor minden másodpercbe szinte mentettem de ez így logikus!

[Szerkesztve] -
Pala
veterán
Jah, az a Serious asszem.
De még ha nagyon hardcore fps-játékos is vagy, azért biztos nem volt annyira könnyű
Úgy értem, elhalálozás nélkül gondolom nem ment
Én hardot is úgy vittem végig, hogy néhány nehezebb részt 5-6-szor is meg kellett próbálnom..mondjuk én nem vagyok ''tehetésg''
-
Pala
veterán
Hardon nekem is sikerült, bár a beleimet is kiizzadtam

Seriouson nekiállok sztem, de itt már a full koncentráláshoz sztem minimum grafon+nagyon felbontáson kell nyomni, hogy ne ''zavarjon'' a textúrák élessége és a tengernyi effekt a célzásban és a pontosságban.
Így is akadtak már hardon számomra szinte megoldhatatlan helyzetek és csaták, amiken csak szenvedve jutottam tovább...ha valaki még emellett a secretek felkutatásával és a pálya végigvitelének gyorsasága révén kapható pluszpontok megszerzésével nehezítette és oldotta meg a feladatot, azelőtt le a kalappal
-
Dj Sügi
őstag
Szerintem tök jó a game!!! Valaki megtudta csinálni serious fokozaton?Mert én igen és nem olyan nehéz!!!
Meg van melette 500 mentés!
LOL 
-
Bencus88
nagyúr
-
bandiras2
senior tag
Nekem nincs mág meg a game, de csinálna nekem valaki néhány speciáli screenshotot? gondolok itt a beteg battle plan-ekre, pl sárkány kontra Sam: balra Sam, puskával. Jobboldalt Cecil a dragon. Következő kép: fegyverből BANG, Cecil pusztul

-
kiscsávó
csendes tag
Időközben megoldódott az én kis problémám, amiért hálás köszönet. A kisfiam máris elkezdte a játékot kivesézni!
Archer!
Ha egy kicsit nyersebb lettem volna mint az lehet elnézést kérek, de azt megelőzően, hogy ide írtam, már legalább 1,5 napot ennek a keresésével b...tam el. Bocs.
-
kiscsávó
csendes tag
Én téged értelek, de fordítva ez már nem igaz! Senkit nem kértem semmiféle tiltott dologra. A warez oldal mindenütt megvan, legfeljebb nem, vagy csak keveset beszélnek rólla. Azt kértem, hogy ha valakinek onnét van meg és biztos van ilyen, akkor az legyen szives már nekem a crack-jét elküldeni. Ha nem tudsz vagy nem akarsz segíteni nekem mert itt még új vagyok, azt értem, az a te dolgod, azért én még a felvilágosításodat is köszönöm szépen!
Azért ha valaki tud, kérem segítsen! -
kiscsávó
csendes tag
Sziasztok skacok!
Az előbb rossz helyre írtam és rendre lettem utasítva, hozzáteszem jogosan. Előadnám ismét a problémámat:
A segítségeteket szeretném kérni a játékkal kapcsolatban. Leszedtem a warez oldalról már régebben és nem volt hozzá crack. Már nem tom hol, de megtaláltam a No CD/DVD 1.50-es verziót és ezzel ment. Most megint fel raktam a gépre, de nem találom az előbbi crack-et, így nem indúl. Valaki ha tud segítsen!
Előre is kösz: bogos@psnet.hu

-
-
Pala
veterán
válasz
Bencus88
üzenetére
taktikázni kell...én eléggé rambo módra csinálom, de eddig bejött a legtöbb résznél

pl. egy zárt teremben ha hullik a nyakamba az ellen, egyszerűen beállok középre, és körbe forgok, shotgun + kézigránát kombóval rendesen lehet így aprítani.. persze ha rakétákkal lőnek, akkor jobb mozogni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- VR topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
,neten játszom,lehet a Mafia-t is fölteszem..

pedig jó játék...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)