Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mr.ki
aktív tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Én nyomatom ezt az istenkirály játékot. Ennyit nemhogy FPS játékban (kivétel a többi SS
), de máson sem nevettem ennyit 1 feladatsor alatt. Min. 90%-ot ér a játék. Jópár ötletes és hasznos jármű van. A grafika számomra nagyon szép (hála 6600GT-nek). Egy vicces rész Pl.:
egy bokorban űzik az ipart a kis emberkék
, majd megbolygatod őket és kirohannak a bokorból. Persze a srác fut a kiscsaj után
.
A küldetések végén fotókkal mutatják be a győzelem utáni partikat. (mind király).
Többet nem árulok el, ezt át kell élni.
Nagyon féltem a képek láttán, hogy lesznek segítőink, de igazából csak 1-2 hely van ahol ténylegesen is érnek valamit. (nem ők fogják learatni a babérokat).
Azonban az 1. küldetéssor után sajnos úgy kell mondanom, hogy a ''végtelenszámú'' ellenség itt csöppet sem annyi. 1-2 hely volt, ami azért emlékeztetett, hogy ez SS és elborult aggyra, kifinomult reflexekre van szükség, de sajnos eddig nem túl sok. Remélem a többi küldetéssor több ellent fog felmutatni (pokolban
biztos jobb lesz az aratás ). Most normális fokozaton játszom.
[Szerkesztve] -
Archer
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Nem tudom, mégis mit várt a tesztelő. Dobozok meg ládák közti bújkálást? A grafika egy normális videókártyával szerintem igenis üt. A történet tényleg nem nagy kunszt de nem is azon van a lényeg. Tuti, hogy nem lesz belőle klasszikus de azért az idei citromdíjra jelölni kicsit túlzás.
-
mr.ki
aktív tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Én is idén érettségizem, talán ez jó ómen a játékra és az eredményemre nézve.
Szerintem alapvető probémája a mai játékoknak, hogy jobb grafikát akar, mint amennyi a tökéletes összhangoz kell. Pl.: Rome Total War stratégiai térképe. Ellenpélda a SS, ahol minek óriási polygonmennyiség,amikor az ember a célobjektumot és a röppályát nézi?
Nem tudom hogy vagytok vele, de én speciel a DOOM-ban nem ijedtem meg annyira,mint
pl.: a SS-ben. Ott a végeláthatatlan tömeg+ távoli sikolyok,ordítások stb. jobban hatott rám,mint a DOOM közelebbről scrptelt ellenfelei. -
Archer
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Egy játékot azért hajtott a serious engine, a Nitro Family-t, de elég felejtős volt. Engem anno az élénk színek, az ellenségek elvont külseje és a grafika fogott meg. Nekem sokkal jobban bejött, mint a Q3 motoros gémek. Remélem a pályák itt is ugyanolyan változatosak lesznek, mint az előző részekben. Jobban várom, mint mondjuk a FEAR-t. Az már valahogy nem tud lekötni a monoton kommandózásával.
[Szerkesztve] -
Archer
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Tudom én, hogy jól meg volt írva a motor. Havernál 300-as cerkán voodoo2-vel játszhatóan futott(azért nem maxon). Sokan mondták, hogy Quake3 motor így meg úgy, de szerintem a serious engine sokkal jobb volt. Valszeg én is a SS2-vel kezdem, mind a két részt rongyosra játszottam, a cooperative-ról nem is beszélve. A Quake4 is érdekel, bár a kettővel nem sokat játszottam, nem jött be. Talán majd a 4.
-
mr.ki
aktív tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Én úgy tudtam, hogy a SS:SE alacsonyabb áru termékek között volt a megjelenésekor. Szerintem már SS:SE is igazi király játék volt. Nálam a DOOM III-at ez is ronggyá veri
, nemhogy a nemsokára megjelenő 2. rész.[OFF] A DOOM technologiailag nagyon jó volt, de a játékélménye szubjektív megítélésem szerint a SS sokkal,de sokkal jobb volt,van (lesz?).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, majd megbolygatod őket és kirohannak a bokorból. Persze a srác fut a kiscsaj után
.
biztos jobb lesz az aratás ). Most normális fokozaton játszom.