Új hozzászólás Aktív témák

• duo
    addikt

Nokérem tisztelettel... kb egy hét masszív sz@pás után itt vagyok sajgó állkapoccsal :))
    osszeraktam a konfigot mint mondtam és hogy a samsung 512 problémázott.
    Hát nem. Csak azt nézegettem ám hogy az Xp MINDEN EGYES alkalmazásból kidobál a desktopra, továbbra is memóriacímzési hibakódokkal. egy párszor még újratelepítettem a' xp-t meg 1x az Ubuntut is. de mikor ott is kidobott pár progi (még kernelfordítás után is) akkor már nem mosolyogtam. cseppet sem.
    Másnap reggel futtattam egy mem tesztet hát a köcsög infineon 1 óra alatt dobott majdnem 7000 errort.
    :((( :((( :(((
    no aznap nem voltam az empátia köztéri szobra pedig emberekkel foglalkozom. az lenne dolgom hogy megvetésem és gyűlöletem elfojtsam :DDD
    délután az utolsó reményemmel belepróbáltam az 512-es magában és memteszt. és lássatok csodát a 3 éves ramom hiba nélkül megy. a többi bármilyen párosításban kékhalál vagy el sem indul.
    Slussz: az infineon 2-3 órát memtesztelt a haver gépében a régi deszkámban hiba nélkül.
    konklúzió: ez a lap nem szereti ezt a ramot. csak hogy engem idegesítsen.
    így csere lesz. nem kicsit nagyon.
    az oprendszerek köszönik szépen jól vannak, xp - Frugalware0.5 jó gyorsak. még kicsi rammal is. gyorsabb mint a @3200+ Barton. eddig tecc. ha lesz jó Ramom. a samsung mellé. akkor lesz a húzás 2000-ig ha engedi.
    üdv: duo

Új hozzászólás Aktív témák