- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Aktív témák
-
csracz
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #4 üzenetére
Két egyforma Kingston ddr400-as memória van benne, és minden lehetséges poziciót próbáltam.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Az a baj, hogy a KT880 meglehetősen memóriaérzékeny, ált. csak egyforma modulokat fogad be, valószínűleg dualban próbálja hajtani őket, de nem jön össze neki, próbáld single módban belerakni a modulokat, hogy eszébe se jusson a dual. (tedd át az egyik modult egy másik slotba)
Jah, és többet tényleg ne nyiss topikot anélkül hogy legalább megpróbálsz egy alkalmas már létezőt keresni, ha mindenki azt csinálná pár nap után átláthatatlan lenne az egész fórum. -
csracz
csendes tag
Sziasztok!
A következő a problémám:
Sempron 2600+ 1100MHz-en ketyeg.
Előzmények:
Két 512-es DDR400-as (Kingston és Corsair) memória volt a gépemben. A Corsair elszállt. A gép lassabban ugyan, de rendesen ment tovább nélküle. Úgy gondoltam a Kingston mellé veszek egy másik Kingstont.
Azóta az alaplapom (Asus A7V880) csak 1100MHz-en működteti a procit.
Bios, driverek a legfrissebbek, a proci 47 fokos.
Ha bármit állítok a bios-ban pl. fsb manual 166-ra, akkor a gép elindul ugyan, de nem kapcsolja be a monitort. Alap bios beállításokkal megy ''rendesen''.
Az eredeti memóriával megy 1833MHz-en is, de ha a másikat rakom be, akkor szintén csak 1100MHz-en.
A memóriákat leteszteltem: jók.
Mi lehet itt a gond?
Cs
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest