Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
KnOx
tag
Sziasztok!
Először is megkövetném magam a topic nyitásáért de a forumok olvasása közben teljesen összezavarodtam!
Nos az lenne a szitu, hogy alaplapot és procit szertnék végre vásárolni a közeljövőben! Az amd-s processzorok, lapok területén vágom valamennyire a dolgot: nf7 vagy a7n8x, valamint képben vagyok hogy a mostani 2500+-os bartonok lockosak (merthogy ő lenne a kiszemelt áldozat a kék sarokban).
Igen ám de a piros sarokban ott van az Intel, amirol halványlilagőzöm sincs! Ez ügyben kérem szakértők segítségét, érdemes e intelt venni (ugy hallottam lehet tuningolni ezt is), és ha igen, melyiket (40k korul). Kérem hogy ne a pénzügyi kérdés legyen a döntö(ilyet mondani:))! és milyen viszonylag olcso lapban? TUNING szempont fontos!
Ami még fontos lehet, hogy egy 512-es 333-as DDR fog szaladgálni benne!
Nagyon megköszönném a segítséget, mert ez nem kis pénz és okosan szeretném elkölteni! A kiterjedt és nem szükszavú, jolmegmagyarázos válaszokért csokit küldök!:DDD
[Szerkesztve]
Aktív témák
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Hobby rádiós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Apple MacBook
- Automata kávégépek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest