- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
KnOx
tag
#214 valaki?
-
KnOx
tag
Értem és kösz! Régen nem foglalkoztam a témával és nehéz volt megérteni hogy a proci teljesítménye egy bizonyos szint felett már másodlagos! Leragadtam a gyorsabb=jobbnál (proci terén, játékra)!
Pisz! -
KnOx
tag
Van még egy szakmai kérdésem! Dualchannelben a 333-as ramok birják a 200-as fsb-t? Tudom, hogy biztosat nem lehet mondani, de mivel most van ugye 1 512-esem vennék mellé még egy 333-as 512-est és talán ugy birná a tuningot (amd-ben)! Ha lecserélem 2x256 400-asra akkor amikor ramot akarok bőviteni nagy sz*rban leszek! THX
-
KnOx
tag
Hát igen megérné a dolog, +12k lenne az amdhez képest, csak az a gond hogy kézalatt jönne a procko(szobeligarival), még sosem vettem igy ennyiért cumot!:F
-
KnOx
tag
-
KnOx
tag
A 40k a procira vonatkozott! ez a max amit ki tudok adni érte!
Én nem ezt nem fogom fel! Minden sárdobálás nélkül:én azt nem értem, hogy az Intelek valos órajele hogyan lehet egyenértékű egy joval alacsonyabb orajelű amd-vel! pl(2500+ és 2.4 p4)
viharhozo: a gépben 9600pro fog menni, nyáron vettem, nem érzem hogy le kéne cserélnem!
köszönöm mindenkinek a segítő célzatú hozzászolásokat! a csokik uton vannak csak a futár elakadhatott a hoban:D
[Szerkesztve] -
KnOx
tag
az abit nf7 alap deszka ugye támogatja a 400-as fsb-t?
-
KnOx
tag
Kb 2 honapja tervezem egy amd megvégelét, ámde pár napja elkezdtem kutakodni intel terén és nem hallottam rosszakat! Eősen meginogtam! Plusz megtudtam hogy a 2500+ osak lockoltak a rézfánfütyülő rézangyalát! Ezért tettem fel a kérdést! még nem volt eldöntve, most már valszinu hogy amd lesz, de még meggyőzhető vagyok az intelrol!
-
KnOx
tag
Most egy 1,9+os XP muzsikál, igloo 2450 hutővel, ugyhogy azzal nem lesz gond ha amd lesz a választás! Intelhez még huto is kell, az alaplap is drágább! asszem inkább 400-as ddr lesz + 2500+!
Utolsó kérdés: abit nf7 vagy asus a7n8x? a7n8x-x is játékos, ugyanis a dualchannel általi 3-5% os teljesítménynövekedés nem játékos! -
KnOx
tag
Értem! amd kapott jopontot!
és mi ujság az intellel? jöjjön egykét érv mellette is! nála hogy megy a tuning? és főleg meddig? THX
[Szerkesztve] -
KnOx
tag
Sziasztok!
Először is megkövetném magam a topic nyitásáért de a forumok olvasása közben teljesen összezavarodtam!
Nos az lenne a szitu, hogy alaplapot és procit szertnék végre vásárolni a közeljövőben! Az amd-s processzorok, lapok területén vágom valamennyire a dolgot: nf7 vagy a7n8x, valamint képben vagyok hogy a mostani 2500+-os bartonok lockosak (merthogy ő lenne a kiszemelt áldozat a kék sarokban).
Igen ám de a piros sarokban ott van az Intel, amirol halványlilagőzöm sincs! Ez ügyben kérem szakértők segítségét, érdemes e intelt venni (ugy hallottam lehet tuningolni ezt is), és ha igen, melyiket (40k korul). Kérem hogy ne a pénzügyi kérdés legyen a döntö(ilyet mondani:))! és milyen viszonylag olcso lapban? TUNING szempont fontos!
Ami még fontos lehet, hogy egy 512-es 333-as DDR fog szaladgálni benne!
Nagyon megköszönném a segítséget, mert ez nem kis pénz és okosan szeretném elkölteni! A kiterjedt és nem szükszavú, jolmegmagyarázos válaszokért csokit küldök!:DDD
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest