- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Hirdetés
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Ellenpélda: láttam 2500-s Bartont alapfeszen A7N8X-X lapban menni 3200-őn stabilan. 3400-on is stabil volt, de arra már nem emlékszem, hogy ott kellett-e neki feszt emelni, elképzelhető. 3600-on még elindult, de tesztelve nem volt. Tehát nem általános, amit mondtál. Egy másik példányával, ami a kezemen is átment, szintén semmi panasz nem volt. Én a fórumról tudtam meg, hogy valami gikszer van ezekkel a lapokkal :) Egyébként egy sima NF7-tel sem lehet baj. Egyébként olcsóbb 3-4 ezerrel, mint az A7N8X-X. Legalábbis amikor utoljára nézegettem az árakat, kb ennyi különbség volt.
-
Lord Zero
addikt
már a -x lapok közt is van rev2 (pl az enyém) és a deluxe-tól gyakorlatilag a dual channel kezelésben tér el (a ''butább'' -x nem tudja), meg némi integrált kütyükben, amik nem érdekesek szerintem, de legfőképpen az árában
ha nem akar semmi extrát a laptól, szerintem az a7n8x-x is megteszi
Aktív témák
- Battlefield 6
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest