- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Aktív témák
-
Horbal
őstag
válasz
Lord Zero #18 üzenetére
Ezt én is tudom, semmit nem vettem észre a dualból, de már mért ne legyen, meg ennek az x-x-nek nekem olyan nem sikerült a lap, nem megy a dual, akkor eladjuk így single lapnak-x jellel és kész szaga van, persze lehet, hogy tévedek, én annó nem ezt választottam...csak ennyi
-
Balinov
titán
válasz
Lord Zero #11 üzenetére
Egyet tudok csak érteni. Ha nem kell semmi fw,sata,kutyafaßa,akkor az x-x-es lap egy atomstabil alap. Sokan szidják az alaplapi ALC650-es hangkeltőt. nem vagyok egy audiofil,de sztem home use célra 100%-ban megfelel,bár nagyon sokan fikázzák itt a fórumon.
Végülis,hogy ilyet vagy más típust vesz-e az csak a pénztárcájától függ.
Látom,kolléga utánanézett és írja,hogy adnak hozzá SPDIF kimenetet. Nekem nem x-x-es kivitel,nem deluxe,nem e-deluxe van,sima REV 2.0-ás Basic,de nem adtak hozzá, mennyek vissza a boltba?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest