- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
intruder01
csendes tag
Van mikrofonod csatlakoztatva?
-
Sotho
őstag
Ált a játékok állítják be maguknak az effektet aztán mikor kilépsz nem áll vissza.
-
djsaabe
tag
hy
nekm is SB!live 5.1 van és megesik hogy a beállitásoknál az akkusztikai effektr átáll. aztkönnyü vissazálitani
vezérlőpult/hangok és beszéd/audioHQ/Speaker nyisd meg
itt menj át az audo vox ra ne a speaker füön odlat hanem a felete lévő effektes fülön legyél és ott No effect
sajnanemtudni mi a hibája ezek szerint ez lehet hogy egész szoft hiba és mindnekinek ilyen. pl nekm egy időebn kb 1 hónapja kb 3 naponta átálitodott de hogy mitől,?? szllemjárta hk -
HTomi89
csendes tag
Hogy mi történt, azt ne kérdezzétek, futtattam a creative hibakeresőjét, nem talált semmit, de én igen: reset to default funkcióra ráakadtam, és lássatok csodát, működik!!! :C :C :C Kösz a segítséget mindenkinek!!!!!!!
U.I.: Valaki azért meg tudná ezt magyarázni hogy hogy tud ez elállítódni magától??? -
JaniS
senior tag
Nézz körül az SB Live! telepített programjai között, asszem valami Speakers configuration vagy valami hasonló a neve (ott ahol tudod állítani a hangszóró konfigurációt, fejhallgató, sztereo, 5.1 stb.) Van ott egy fülecske, valami enviromental audio vagy hasonló és ott van ez az effekt bekattintva. Bocs a ködös megfogalmazásért, de nem otthonról írom és csak ott tudnám megnézni.
JaniS -
HTomi89
csendes tag
Mint egy barlang visszhangja, de ez csk 1-szer ismétli meg a hangot. Hang alatt nem a gépből kiszűrődő zajokat (pl.:hűtő) értem, hanem a hangkártya által generált,hangszórón át távozó hangokat értem. A zéne, a játékok, és minden kap 1 kis akusztikát!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-
HTomi89
csendes tag
1 éve mikor megkaptam a gépemet, 1 hónapra rá elkezdett visszhangozni az ég világon minden ami hang csak kijött belőle! :O Az eset spontán megoldódott kb. röpke 2-3 hónap után. A történet óta már újra lett telepítve a gép, és most 1 hónappal később élvezhetem a hangok akusztikáját. :Y Az egészben az a szép, hogy minden beállítás változtatása nélkül jött elő e fölöttébb idegesítő jelenség. Mit lehet ezzel kezdeni??????????? :F
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest