- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Hirdetés
Aktív témák
-
Trak
addikt
Nekem nem ez volt a gond.
3-on volt a RAM időzítés.
De megy 2.5-en is.
De persze mikor próbálgattam minden alapon ment.
Én arra tippeltem, hogy az összeszereléskor vlami rosszul érintkezhetett, vagy vlamelyik cuccot kellett kicsit működésre bírni, és ez a teljes szétszedéssel sikerült is:) -
Trak
addikt
Ugyanilyen problémém volt az új gépemmel pár hónapja.
3 nap alatt megoldódott.
1. nap: gép átnézegetés, windows reinstall. Továbbra is újraindul, teljesen szabálytalan időközönként.
2.nap: gép átnézegetés(kábelek, kártyák, minden ellenőrzése), BIOS állítgatás, win reinstall még1x mert már nem volt 5letem. Memóriára gyanakodtam egy darabig, mert amikor kivettem az egyik modult, akkor úgy tünt egy ideig, hogy jó, aztán úgy is csinálta.
3. nap: tele lett a tököm, hogy a full új alkatrészeket át kell vinnem valakihez, ellenőrizni minek van baja :((
Szétszedtem az egészet darabokra(ami mozdítható az alaplapon+bármely hardware-n azt megnéztem és ellenőriztem).
Összeraktam és láss csodát, jó lett. Huhhh :U
Azóta sem tudom mi lehetett pontosan...
Config: AOpen AK79D 400VN
AMD Barton 2500+
ATI Radeon BBA 8500
SB Audigy
Coolink 350-es táp.
DiamondMax +9 120 GB Maxtor 2MB cache
Plextor DVD olvasó.
2x 256MB 400-as Kingston DRR
Mielött vlaki hasonlóságot próbálna keresni thief konfigja közt, szólok, hogy nem a Maxtor, és nem a táp volt a probléma. Ezek helyett mással ki tudtam próbálni.
Aktív témák
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest