Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Bővebben: link
Ezen van tehát 6 csatorna bemenet+van még három sztereó, ami között tudsz kapcsolgatni, ezzel meg lenne oldva a dvd játékos 5.1 hangja, plusz a számítógép sztereó hangja, vagy fordítva... -
Lortech
addikt
Már kezdem elveszteni a fonalat.
''a output (kimenet) 9 din pedig a hangszóróból kifelé viszi a jelet, tehát csak ezt tudnám a DVD-re csatolni'' - a hangszóróból minek vinnél a dvd-be jeletVagy ezt az utolsó mondatomra írtad?
A többit már végképp nem értem.
A liveodnak szerintem mindenképpen van digitális kimenete.
SW-HF-et nem láttam még, az SW 5.1-nek emlékeim szerint sima 3 rca bemenete van. -
Lortech
addikt
''majd a hangfalból kijövő 9tűs Din-t (ami 3 jack dugóvá alakul) kapcsolom a hangkarira?'' A fenti linken (jazz hangfal) output alatt van a 9 dines csati, tehát szerintem ez arra lenne csak jó, hogy a 3rca által inputba bevitt jelet tudnád továbbítani más eszköz (másik hangfal, felvevő) számára, tehát ez nem jó.
Induljunk ki a hangfalból. Ezen kizárólag 6db rca bemenet van, tehát ebbe kell neked valahogy bejuttatni a kétféle jelet. Valami kapcsoló, vagy elosztó kéne neked, nem
Azt nem lehet valahogy, hogy a live digitkimenetét kötni a dvd-re, és az osztaná szét azután a jelet az rca-kra, és így a hangfalra?
(közben átmentem kérdezőbe)
-
Lortech
addikt
Mindkét hangfalszett analóg bemenetekkel rendelkezik úgy nézem (a genius biztosan), tehát a digitális összeköttetés nem játszik, hiába támogatja a hangkarid.
Azt szeretnéd, hogy menjen a dvd játékossal is, és a számgéppel is ''egyszerre'' (tehát ne kelljen ki-be húzgálni mindig) a hangfalszett? Ez bonyolultabbá tenné a dolgot. Hirtelen nem is tudom hogy lehetne megoldani.
Összekötésnél konkrétan mi érdekel?
Nekem van a dvd játékoson 6db rca kimenet, és 3db sima sztereó rca - rca kábellel van összkötve a hangfalszettel. A video szintén rca-val van összekötve tv-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest