- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Bővebben: link
Ezen van tehát 6 csatorna bemenet+van még három sztereó, ami között tudsz kapcsolgatni, ezzel meg lenne oldva a dvd játékos 5.1 hangja, plusz a számítógép sztereó hangja, vagy fordítva... -
Lortech
addikt
Felvázolok egy ötletet. Van ugye 2*6db csatornád, az egyik 6 a dvd kimenetei, a másik 6 a hangkártyáé. Ebből kéne neked csinálni 1*6db csatornát. Azt nem lehet szerinted, hogy a két kábel megfelelő csatornáit összekötöd, és úgy dugod a hangfalba? Nem tudom mi történne, mert jönne a jel vagy a hangkártyából, vagy a dvd-ből, és van egy elágazás, az egyik út a hangfalba vezet, a másik meg a másik hangforrásba vissza. Nem tudom a gyakorlatban hogy működne ez, lehet hogy sehogy.
De ha lenne egy spéci cucc erre, amin volna egy apró kapcsoló, hogy éppen melyik jel legyen aktív, akkor az szerintem használható lenne.
ui: de tuti, hogy másoknak is volt már hasonló problémája, és van rá valami normális megoldás..
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Már kezdem elveszteni a fonalat.
''a output (kimenet) 9 din pedig a hangszóróból kifelé viszi a jelet, tehát csak ezt tudnám a DVD-re csatolni'' - a hangszóróból minek vinnél a dvd-be jeletVagy ezt az utolsó mondatomra írtad?
A többit már végképp nem értem.
A liveodnak szerintem mindenképpen van digitális kimenete.
SW-HF-et nem láttam még, az SW 5.1-nek emlékeim szerint sima 3 rca bemenete van. -
Lortech
addikt
''majd a hangfalból kijövő 9tűs Din-t (ami 3 jack dugóvá alakul) kapcsolom a hangkarira?'' A fenti linken (jazz hangfal) output alatt van a 9 dines csati, tehát szerintem ez arra lenne csak jó, hogy a 3rca által inputba bevitt jelet tudnád továbbítani más eszköz (másik hangfal, felvevő) számára, tehát ez nem jó.
Induljunk ki a hangfalból. Ezen kizárólag 6db rca bemenet van, tehát ebbe kell neked valahogy bejuttatni a kétféle jelet. Valami kapcsoló, vagy elosztó kéne neked, nem
Azt nem lehet valahogy, hogy a live digitkimenetét kötni a dvd-re, és az osztaná szét azután a jelet az rca-kra, és így a hangfalra?
(közben átmentem kérdezőbe)
-
Lortech
addikt
Mindkét hangfalszett analóg bemenetekkel rendelkezik úgy nézem (a genius biztosan), tehát a digitális összeköttetés nem játszik, hiába támogatja a hangkarid.
Azt szeretnéd, hogy menjen a dvd játékossal is, és a számgéppel is ''egyszerre'' (tehát ne kelljen ki-be húzgálni mindig) a hangfalszett? Ez bonyolultabbá tenné a dolgot. Hirtelen nem is tudom hogy lehetne megoldani.
Összekötésnél konkrétan mi érdekel?
Nekem van a dvd játékoson 6db rca kimenet, és 3db sima sztereó rca - rca kábellel van összkötve a hangfalszettel. A video szintén rca-val van összekötve tv-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- HBO Max
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Klaus Duran: 2025 dude
- Anime filmek és sorozatok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest