- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Aktív témák
-
Lord Speedyu
tag
Vazze, átdugtam a billentyűzetet a másik csatlakozóba, és jó lett....:Y Ehhez képest a bermuda-háromszög....
-
Lord Speedyu
tag
Érdekes, mindent lehúztam róla, csak a monitor meg a tápkábel volt rádugva, és így működött. Rádugtam az egeret: működött. Rádugtam a hangfalakat: így is működött, majd rádugtam a billentyűzetet is: erre megint szar lett!!! Ilyet még életemben nem láttam!!:Y
Mindegy, veszek egy új billentyűzetet...:DD (ez az, amire végképp nem számítottam...) -
Lord Speedyu
tag
Hehe, hazahoztam, és megint nem jó! :DDD
Nem baj, a szervízes srác azt mondta, hogy ha nem lenne jó, akkor holnap reggel kiszalad, és megnézi. Úgyhogy holnap reggel jön a szervízes.... -
Lord Speedyu
tag
Na, bevittem ma reggel. Össze is dugták rögötn, és bekapcsolták egymás után 4x. Mind a 4x jó volt!:Y
Igaz, ebből csak 1 alkalommal sípolt azelején, de azt mondták, ez az alaplap típus nem mindig sípol.... Most vihetem be a monitort is, hogy megnézzék, nem azzal van-e a gond..... -
Lord Speedyu
tag
Kipróbáltam egy másik konnektoron, másik hosszabítóval úgy, hogy csak a tápkábel volt bedugva, semmi más. Így sípolt végre, 2-őt! Megörültem, hátha csak a hosszabító volt rosz, elkezdtem bedugdosni a monitort is. Erre úgyan úgy nem indut...
-
Lord Speedyu
tag
Nem tudom, apám azt mondta, kipróbálták. Mindig ki szokták egyébként, soha nem volt velük probléma. Most holnap visszük vissza, majd kiderül...
Az nem lehet, hogy a hosszabbító hibásodott meg, amire a gép meg a többi periféria van kötve? Bár a többi megy, csak a gép nem.... -
Lord Speedyu
tag
Sajna ugyan úgy rosz, ahogy tegnap volt.
Ezek a szervízesek nem nagyon sz*nak mindenre, mivel az egyik apám ismerőse...:DDD
Nem'tom, hosszabítóról megy, (4 ágasról) a többi alkatrésszel együtt (monitor, modem, hangfal), és azok működnek! -
Lord Speedyu
tag
Nem fogjátok elhinni, én sem akartam....
Ez mostmár komolyan hihetetlen...
Bevittem reggel a szervízbe. Most délután megyek érte, azt mondják, az alaplap romlott el, garanciálisan kicserélik, addig betesznek egy másikat. Mondták, most már minden OK vele, ki is próbálták. Jövök haza, összedugom, indul a gép, és ugyan úgy szar, mint tegnap.... HIHETETLEN!!!!!!!!!!!! :(((
Most holnap viszem vissza, és igazán szépen megkérdem őket, hogy most akkor hogy is van ez???
Ez az egész azért is furcsa, mert eddig minden OK volt a szervízzel, tehát az fel sem merül bennem, hogy nem próbálták ki. De akkor most mi van????? -
Lord Speedyu
tag
Huh, remélem nem a proci szart be...:DDD
Egyébként a napokban egyszer csinált már egy furcsa dolgot: megy a gép, aztán egyszer csak minden hibaüzenet vagy bármi nélkül ,,leállt'' Vagyis nem állt le teljesen, csak a monitor ugyan így nem kapott jelet, és hiába nyomkodtam a Reset illetve a Power gombot, a gép nem reagált!! Kénytelen voltam kihúzni a hálózatból, és úgy újraindítani. Ezt eljátszotta egymás után kétszer is, aztán azóta nem volt gond, csak most... Ez szerintem tápegységre utal, de ki tudja...:( -
Lord Speedyu
tag
Sziasztok!
Lenne egy elég nagy problémám! Tegnap este még minden rendben volt a géppel, ma reggel viszont az istenért sem akart elindulni! Jobban mondva maga a gép elindul, de a monitor nem kap jelet, és nem hangzik fel a jól ismert pittyegés sem, ami ugye minden indításkor fel szokott. Leelenőrzi a CD- olvasókat, majd egy ideig még ég a vinyó-led, aztán az is elalszik, és kész, ennyi volt, jöhet a reset, mivel nem csinál semmit!!!! A monitor pedig egyáltalán nem kap jelet!!!!
Szétkaptam a gépet, megnéztem, nem csúszott-e szét valami, de nem! Minden kábel a helyán volt, minden ventillátor működött, azz alaplapon egy kis lámpa zölden világított, ennyi. Mi a franc lehet a baja???
A gépem így néz ki: (nincs egyik órajel sem emelve, eddig még nem tunningoltam)
Intel Pentium 4 2600 MHz HT 800MHz FSB
2x256 MB DDR 400 MHz memória (Dual Channel)
Asus P4P8X alaplap (AMI bios, Intel Springdale chipset)
Sapphire Radeon 9800 Pro (128 MB 256 bit)
Sound Blaster Audigy 2 ZS
Egy CD-olvasó, egy DVD olvasó, és egy CD író
és egy 400 W-os Codegen táp.
A HardwareOC oldalán azt olvastam, hogy ha az alaplap nem ad ki az elején semmilyen hangot (vagyis nem pittyeg), akkor az tápegység hibára utal. Lehet, hogy a táp sz*rt be??:(
Aktív témák
Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Motoros topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Debian GNU/Linux
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen autót vegyek?
- BlitzWolf termékek topicja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest