- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Aktív témák
-
tgabi333
aktív tag
UP
-
tgabi333
aktív tag
Ja,
mondjuk majd jövő héten a suliban leszedem, mert így modemen kereszül ráncigálhatom elég sokáig.
Ha hétfőn kijön a magyar azt töltöm le, ha nem akkor valamit olvastam erről a MUI-ról..
Nincs még bt egységem.. pont ezért vettem ezt az egeret, mert ebben van és nekem meg úgy is pár héten belül át kell álnom mobil internetre.. akkor már inkább ezt megvettem 13e-ért, minthogy vegyek egy dongle-t 8-ért.... -
tgabi333
aktív tag
Hi,
Na igen .... mert a dongle-hoz kell bluetooth támogatás. Amit minden dongle gyártó megvesz, és erre fejleszt saját drivert. Elég drága egy ilyen, tudom a cég ahol dolgozok nem is vette meg. Ők úgy goondolták, mármint a Bluetooth kifejlesztői, hogy a szoftverből gazdagszanak meg, ugyanúgy mint anno (meg most is) az USB fejlesztői.. nade elég a történelemórából.
A Microsoft inkább azt mondta, hogy az sp2ben lesz natív BlueTooth támogatás, akkor minek írjanak szoftvert a saját gyártású dongle-höz... Inkább elkezdték annó fejleszteni az sp2t és megcsinálták gyorsan a BlueTooth-os részt, és kiadták az egérrel. Így már csak az egérhez kell szoftver.
És az a nagy bajom, hogy nincs magyar ebből az sp2 darabból.
mostmár OK? -
tgabi333
aktív tag
Szevasztok
Vettem egy ilyen egeret : Microsoft Wireless Intellimouse For Bluetooth
Szép mutatós, csak installnál akad egy kis probléma : kell neki a SP2-ben megjelenő natív Bluetooth támogatás, az egér állítólag németországból származik, és a cd-n vannak javítófájlok a bluetooth kapcsolathoz.
De... Magyar nincs, nekem meg magyar windows-om van.. a neten égen-földön kerestem, de sehol sincs...
egyébként a fálj neve ami kellene: q323183_wxp_sp2_x86_hun.exe
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest