- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
tgabi333
aktív tag
UP
-
tgabi333
aktív tag
Ja,
mondjuk majd jövő héten a suliban leszedem, mert így modemen kereszül ráncigálhatom elég sokáig.
Ha hétfőn kijön a magyar azt töltöm le, ha nem akkor valamit olvastam erről a MUI-ról..
Nincs még bt egységem.. pont ezért vettem ezt az egeret, mert ebben van és nekem meg úgy is pár héten belül át kell álnom mobil internetre.. akkor már inkább ezt megvettem 13e-ért, minthogy vegyek egy dongle-t 8-ért.... -
tgabi333
aktív tag
Hi,
Na igen .... mert a dongle-hoz kell bluetooth támogatás. Amit minden dongle gyártó megvesz, és erre fejleszt saját drivert. Elég drága egy ilyen, tudom a cég ahol dolgozok nem is vette meg. Ők úgy goondolták, mármint a Bluetooth kifejlesztői, hogy a szoftverből gazdagszanak meg, ugyanúgy mint anno (meg most is) az USB fejlesztői.. nade elég a történelemórából.
A Microsoft inkább azt mondta, hogy az sp2ben lesz natív BlueTooth támogatás, akkor minek írjanak szoftvert a saját gyártású dongle-höz... Inkább elkezdték annó fejleszteni az sp2t és megcsinálták gyorsan a BlueTooth-os részt, és kiadták az egérrel. Így már csak az egérhez kell szoftver.
És az a nagy bajom, hogy nincs magyar ebből az sp2 darabból.
mostmár OK? -
lapa
veterán
azt mesélik. de ez nem teljesen biztos. amikor kint van, azt úgyis megtudod. mondjuk el tudom képzelni milyen lehet pár napot szemezni az egérrel, nekem sima wireless explorer van és isteni...
-
lapa
veterán
szerintem ez sp2 lesz 09.13-tól... nem hiszem, hogy a hotfixeket lokalizálják külön is, ha ott az sp2.
-
tgabi333
aktív tag
Szevasztok
Vettem egy ilyen egeret : Microsoft Wireless Intellimouse For Bluetooth
Szép mutatós, csak installnál akad egy kis probléma : kell neki a SP2-ben megjelenő natív Bluetooth támogatás, az egér állítólag németországból származik, és a cd-n vannak javítófájlok a bluetooth kapcsolathoz.
De... Magyar nincs, nekem meg magyar windows-om van.. a neten égen-földön kerestem, de sehol sincs...
egyébként a fálj neve ami kellene: q323183_wxp_sp2_x86_hun.exe
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- BMW topik
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest