- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Aktív témák
-
Daweee
őstag
hello
szerintem nem feltétlen mondanak ellent maguknak, szerintem a helyzet a következő: valószínűleg elmegy benne minden Core 2 Duo, viszont 800-as FSB-n, az alaplapnál a CPU kompatibilitást írja, ergo bele lehet tenni az 1066-os C2D-t, viszont a chipsetből adódóan csak 800-on tudja hajtani (hivatalosan) Szerintem az ideális megoldás egy E4XXX-es C2D. 800-asok, és szinte ugyanolyan erősek mint az E6xxx-es nagytesók. Viszont Készülj hogyha egy modi megtalálja a topicot, be fogja zárni, és átirányít pl az azonnali alaplapos kérdések órája topicba[link], miert ezen a fórumon nem szeretik ha minden egyes problémára új topicot nyitnak, mivel a gyűjtőtémákban nagyobb az esély, hogy az adott témában otthon levő emberkék megtalálják, és pontosabban segítenek, mint pl én most
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest