- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
Ahoy szárazföldi patkány! Csak nem szűk lett az édes anyaföld neked, hogy a tengeren keresel menedéket? Legendás kalóz szeretnél lenni, de még a tengeri lábad sem nőtt ki. Hamarabb csókolod meg a tüzér lányát, mintsem, hogy megkapd a fekete foltot. Kerüld a bajt ha nem akarsz Dawey Jones ládájába kerülni és fogadd meg a tanácsainkat - akkor mindig lesz grog és elgendő arany, hogy örökké tengeri vándor maradhass.
Új hozzászólás Aktív témák
-
novakalex
aktív tag
Sziasztok.
Game Pass keretein belül beszereztem a játékot. Pár játékost keresek, akikkel megismerhetem a játékot meg a többi.. :)
Írj privátban itt! -
Mr.Csizmás
titán
üdv,
minap beszálltam kalózkodni, társakat keresnék
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok,
csatlakoznék egy jó társasághoz..akár külön hajóval, kicsit unalmas random külföldikbe botlani allizni aztán megtámad 20perc múlva stb..
Szinte minden megy egyedül....nem ma kezdtem, egyedül a leírós térképes mit csinálj adott szigeten, ami nem mindíg jön össze...Köszi mindent, azt is ha elírányítotok esetleg a megfelelőbb helyre emiatt.
Üdv
ApolloAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
őstag
Igen, nincs külön mentés, a saját karakterüket fejlesztik, ezért külön account kell a játékhoz.
A Play Anywhere azt jelenti, hogy játszható, átvihető pc és xbox között a játék és a mentés is.
Ez végleges vásárlás és kapják majd az új tartalmakat is.
Xbox-on van lehetőség arra, hogy egy account (mondjuk szülő) játékait másik account (mondjuk gyerek) is játssza, de pc-n nincs. -
nihill
őstag
PC-n igen. Nincs accountjuk. Jól értem akkor mindkettőjük gépén regisztráljak egy accountot és külön-külön vegyem meg? Amit linkeltem, az a PC verzió? Mert alul ugyan van szó róla, de az oldal teteje csupa xbox hivatkozásokkal van tele. Illetve ez végleges megvásárlás, nem csak valami időkorlátos dolog?
Elnézést ha értetlenkedek, nem csináltam még ilyen store-os vásárlást, és nem akarok lyukra futni. -
nihill
őstag
Sziasztok!
Két fiamnak szeretném megvenni a játékot. A Microsoftnál most féláron van 6400-ért ha jól veszem ki, de a képernyő tetején csak annyi van hogy xbox live és egy xbox logó az oldal háttere. Ez most PCre is használható?
[link]
Illetve ebből hogy lehet 2-t venni? Mert egyet enged a kosárba rakni.
köszönöm a segítséget. -
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Valahova nem fér be +1 kalandor? :D Egyedül vagyok, de néha néha jó lenne kicsit kikapcaolósni, és mással jàtszani, az alapok màr sztem megvannak, csak csapatom nincs
Xbox One: bandymnc
-
alakesh
tag
válasz phoenix64 #387 üzenetére
Próbálkozni kell. A szerverek időzónák szerint vannak elhelyezkedve, így ha mind magyarok vagytok, akkor jobbak az esélyek Egy nagy alliance discordon mi így szoktuk csinálni:
Minden játékos külön-külön indít egy galleont, és megáll a "Set Sail" képernyőnél. Ezután valaki visszaszámol, és mindenki egyszerre megnyomja a Set Sail gombot. Ha betöltöttél, spuri fel a kosárba, és tegye fel mindenki a Reapers Mark zászlót, ezzel a hajó láthatóvá válik a térképen - majd mindenki csekkolja a térképet, hogy hol van Reapers Mark. Ha megbizonyosodtatok arról, hogy más is veled egy szerveren van (pl. ki-be kapcsolgatja valaki a reaperst, ezzel a térképen "villogni" kezd a hajó), akkor örvendezés van
Ez kb. az egyetlen működő módszer, ha két galleonra való (8) ember van, akkor elég jó eséllyel relatíve hamar össze fog dobni titeket.
-
phoenix64
őstag
Az megoldhato barhogy, hogy vagyunk 2 hajora valoan es 1 szerverre keruljunk? :D
-
alakesh
tag
válasz phoenix64 #384 üzenetére
Szerverenként 6 hajó lehet maximum (az nincs megszabva, milyen), így 6 galleonnal számolva 24 player lehet egy szerveren maximum. A playerbase egyébként kb. 2 millió ember.
Ha még jól rémlik, azt hiszem egy szerver maximum 24 órát él, utána automatikusan összehúz egy másikkal, és az utolsó két órában már nem tud más játékos a szerverre csatlakozni. (A folyamat 100% hogy így van, az időkben nem vagyok biztos... )
-
phoenix64
őstag
Adventure modban le van korlatozva hany hajo van a mapon, vagy hogy mukodik? Tegnap kezdtuk el haverommal jatszani, de 4ora alatt osszesen 2 masik palyer hajoval talalkoztunk. :D Esetleg ennyire kihalt a player base?
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Elmegy a játék Asus VivoBook x251FL-en? I5-8250U, 8Gb, Mx250.
És honnét lehet legolcsóbban megvenni?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
zbundy
aktív tag
Köszönöm, felveszlek még egy kérdés. Olvastam hogy öltözékek is vásárolhatók valódi pénzért vehető valutáért, amit amúgy nagy ritkán a játék is dob de nem találok a kereskedőnél ruhát csak emotokat, hajó skineket és az állatokat, illetve az azokhoz vehető öltözetet. Rosszul olvastam vagy rossz helyen keresem a kalóz öltözéket?
Illetve olvasom itt ott hogy kinek hány száz és ezer órája van a játékban. Ezt hol jelzi? Mert se boxon az achivement statoknál nem jelzi, ahol más játékokét szokta, se pc-n nem látom sehol.
-
alakesh
tag
A hajófelhő az skeleton fleetet jelez, három hullámban 2-2-2 hajót kell legyőzni, amelyek lootot dobnak elsüllyesztéskor. A legutóbbi patch óta a nehezítés az, hogy ezek tűzzel lövöldöznek, megkeserítve az ember életét
A koponya az aktív fortot jelez (ez lehet sima fort, vagy fort of the damned), itt csontvázak több hullámát kell legyőzni, az utolsó hullámban egy bossfighttal. A boss megölésével kapsz egy kulcsot, ami kinyitja a vaultot, és viheted a lootot
Ezeket inkább csapattársakkal ajánlom, egyedül nehéz harci szituációban mindenre figyelni.
A zöld-piros jelzés azt jelenti, hogy abban a roncsban egy Reaper's Chest van. Ez abban különbözik a hagyományos ládáktól, hogy ha felveszed, olyan, mintha felhúznád a Reaper's Markot, mindenki látja a térképen hogy hol vagy, merrefelé mozogsz.
-
zbundy
aktív tag
Nem nagyon pörög a fórum, de remélem választ találok pár kérdésemre. Nemrég kezdtem neki a játéknak és pár dolog még nem világos. A hajó és a koponya felhők mit jelölnek? Érdemes egyedül odamenni és megnézni? Illetve mi a különbség aközött, hogy messziről jelez zöld és piros "sugarakkal" egy roncsot a játék és aközött, hogy csak simán madarak gyülekeznek a víz fölött? Találkoztam már mindkettővel és mindkettőnél alámerültem és ládákat, koponyát, kristályt találtam, tudom is hol kell őket eladni csak érdekel hogy mi mi és miért történik 😀
Köszönöm előre is a segítőkész embereknek! -
kiscsako
csendes tag
Sziasztok,
elnézést kérek ha nem jó jelyre írok, de mi okozza, hogy a megvásárolt játékot elindítva felugrik egy ablak a logójával, majd azonnal be is záródik. Aztán semmi... Játék nem nyílik.
Előre is kószi a segítséget. -
őstag
Arena Weekend: double gold and rep in Arena from November 7th–November 11th!
-
alakesh
tag
Ha lehet hinni a márciusban kiadott roadmapnak, akkor be van tervezve egy teljes új régió, a tall tale-k kibővítése, további aréna változtatások, és új fegyverek hozzáadása.
Mivel elég fájdalmas NDA-ja van az insidernek, így csak annyit mondok, hogy ha komolyan foglalkoztat a játék, akkor érdemes bejelentkezni rá, és időről időre megnézni
-
őstag
Sikerült is elérnem a Legend szintet, Athena-ból meg a 6-ost. Állítólag most az Arena következik.
[ Szerkesztve ]
-
alakesh
tag
Ezen a hétvégén duplázós hétvége van, dupla arany és rep jár mindenre, kivéve arénára, most érdemes Pirate Legendet és Athena10-et farmolni
-
őstag
válasz Döglött Róka #364 üzenetére
-
Döglött Róka
veterán
Azt hogy? Tudom hogy nem tapasztalt kérdés, de nem tudtam hogy lehet ingame valutát szerezni. Mesélnél erről bővebben?
Közben utánaolvastam, tehát mák kell hozzá
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
őstag
Kinek milyen állata van? Én elkaptam egy ancient sceleton-t, adott 517 coint. Vettem egy papagájt.
-
őstag
-
Ulv
tag
Előfizettem 1 hónapra.Esetleg ha valakinek lenne kedve játszani ma 5 fél 6 körül akkor benne lennék.
-
Ulv
tag
válasz l.skywalker #358 üzenetére
Még nem volt semmim a microsoftnál.Ha hazaérek meglesem amit javasoltál.Köszi!
-
l.skywalker
félisten
Milyen helyeken? A Microsoft store-ban?
Btw. itt - ha még nem volt előfizetésed, ezzel 1 hónapot ki lehet "próbálni"
De az MS store-ban most 600 forintba kerül 2 havi GamePass Ultimate
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Ulv
tag
Sokan azt monsják hamar unalomba fullad a játék.Szerintetek?Láttam vannak jó fejtörős küldetések amik jópofák.
-
Ulv
tag
válasz l.skywalker #350 üzenetére
Köszi!
Nah ha megjön a Win 10-em akkor megveszem a játékot lehet.
Amúgy regelni kell a játékhoz a Microsoft oldalán?Gondolom amit linkeltem oldalt ott ha megveszem kapok egy kódot, amit majd be kell írni valahova az aktiváláshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpársportok
- Gitáros topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...