- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ridiculous
aktív tag
Szerintem az összes GameSir megtalálható már hazánkban is, nem azért linkelem a gyártó oldalát hogy onnan kell venni. (itthon akár olcsóbban is hozzá lehet jutni)
Én az ilyen véleményekre sosem adok, semmilyen terméknél sem.
Nézek teszteket ha valami érdekel meg megkérdezem itt a szakmai topikjában, isten ments hogy alza, emag, árukereső etc. vélemények szerint vásároljak.. -
ridiculous
aktív tag
Attól függ mit takar a jó ár.
Én ha most vennék és hall effectes vezeték nélkülit szeretnék akkor egy
GameSir Cyclone 2 - t próbálnék ki.. de a Gamesir Super Nova se néz ki rossznak.
Sokféle hall effectes konti van már más gyártóktól is, érdemes körülnézni és a gyári xbox kontit elkerülni minél messzebb. -
ridiculous
aktív tag
Csak hogy úgy fogalmaztál hogy a
mostani laptopomhoz
.
Én egy GameSir G7 SE kontit használok asztalihoz, még tavaly vettem boxhoz a gyári helyett, Series kontit utána nem is tudtam használni annyira ócska érzés volt nekem a GameSir után. Kábelt meg megoldottam elvezettem az gépasztallap alján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged