- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
Samifiu
tag
Hello!
Nagyon nagy szükségem lenne valaki segítségére egy házi feladatommal kapcsolatban.Sajnos középsuliban csak 1évig tanultam fizikát és ez teljesen új nekem illetve egy olyan programban kellene megoldanom amilyet még életemben nem használtam.A feladat:
Robotfoci esetén a támadó csatár elé kifutott a kapus robot. A támadó csatár 1m-re (100cm) van a gólvonaltól. A kapus "s=10cm + x" távolságra van a támadó robottól, ahol x az Ön születési dátumának a napja (azaz 25). A kapus 15cm magas.A csatár milyen szögben és milyen kezdősebességgel rúgja el a labdát, ha át akarja emelni a kapuson úgy, hogy pontosan a gólvonalon érjen földet?
Már akár az is nagyon nagy segítség lenne ha csak a feladat végeredményét megkapnám valakitől vagy akár a scilabba való bevitelét. Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest