Aktív témák
-
Samifiu
tag
Hello!
Nagyon nagy szükségem lenne valaki segítségére egy házi feladatommal kapcsolatban.Sajnos középsuliban csak 1évig tanultam fizikát és ez teljesen új nekem illetve egy olyan programban kellene megoldanom amilyet még életemben nem használtam.A feladat:
Robotfoci esetén a támadó csatár elé kifutott a kapus robot. A támadó csatár 1m-re (100cm) van a gólvonaltól. A kapus "s=10cm + x" távolságra van a támadó robottól, ahol x az Ön születési dátumának a napja (azaz 25). A kapus 15cm magas.A csatár milyen szögben és milyen kezdősebességgel rúgja el a labdát, ha át akarja emelni a kapuson úgy, hogy pontosan a gólvonalon érjen földet?
Már akár az is nagyon nagy segítség lenne ha csak a feladat végeredményét megkapnám valakitől vagy akár a scilabba való bevitelét. Előre is köszönöm!
Aktív témák
- BestBuy topik
- Környezetvédelem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest