- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
kokesz2
csendes tag
Ja csak a genius honlapján nincs progi a régi scenrehez. Úgy néz ki sikerült összetákolni valamit, indenkinek köszi a segítséget.
Üdv, Kokesz -
kokesz2
csendes tag
Ja a recognitába megadom, hogy magyar szótárt használjon, de ha fájnévvel együtt szeretném megadni akkor nincs fájl.:F -
kokesz2
csendes tag
Jó lenne a fenti link köszi, csak valamiért nem jeleníthető meg az oldal ahonnan letölteném..:((( -
kokesz2
csendes tag
egyébként 3.2 es a recognitám
-
kokesz2
csendes tag
A probléma a következő:
-van egy scennerem amivel könyvekből szeretnék scennelni és azt szeretném ha a szöveghez hozzá tudnék nyúlni kiegészíeni/törölni stb. Erre elvileg jó a recognita viszont miútán átteszi a szöveget a worldbe teljesen értelmetlen lesz ¤×$ŁłđĐđÍŁ<đ#& kb ilyen szintű.Melyik verzíó jó?
Másik gond, adott egy szines kép szintén be kéne scennelni, de melyik progi jó ilyen célra. A scennert használtan vettem nem kaptam hozzá progit egyébként egy régi Genius. -
kokesz2
csendes tag
Ja a recognita nekem is megvan, de nem jó, mert nem képként kezeli a bescnnelt képet, nekem nem lényeg hogy felismerje a karaktereket, ja és nem tudja betenni a szöveget worldbe, ha betenné megoldódna a problémám:O.
-
kokesz2
csendes tag
HAli!
Azt szeretném megtudakolni, ki mivel scennel, márka/progi. Nekem valami olyasmire lenne szükségem amivel lehet könyveket szkennelni, majd az oldalakkal/bekezdésekkel variálni.:F
üdv
u.i.:Régen nem lehetett a keresni a hozzászólások között?
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest