- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
nap
addikt
Megnezed milyen scanner (gyarto/tipus). Felmesz a gyarto honlapjara, kikeresed a tipusnak megfelelo drivert, letoltod, telepited, boldog vagy. A regebbi scannerekhez meg nem volt alapbol karakterfelismeres, erre jo a recognita, vagy az office xp reszekent van segedprogram, ami beolvassa wordbe a scannerrol a doksit.
-
-
rog
addikt
nem ismerem azt a verziot. de ha a sajat editor-aban jo a szoveg, akkor valoszinuleg a felismeres nyelvet kene atallitani, vagy az exportalaskor a kodkeszletet.
azota mar omnipage-nek hivjak a programot es a 12 az utolso verzioja. illetve ha minden jol megy meg iden lesz 14-es is .. -
WN31RD
addikt
Feltételezem, hogy karakterfelismerő programra gondolsz, tehát olyanra, amely a beszkennelt képet szöveggé alakítja. Erre kiváló a magyar fejlesztésű Recognita, egy ismerősömnek is ez van, és meg van elégedve vele (nekem nincs scannerem, tehát én nem használok ilyesmit). De a Recognita nem ingyenes program...
Igen, régen volt keresés, de mivel most az új fórummotor (RI/OS R3) bétatesztelése folyik (már igen hosszú ideje egyébként), egyelőre nincsen kereső. Remélhetőleg belátható időn belül lesz, de ebben nem én vagyok az illetékes.
Nézd meg a következő topicot:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=21090[/L]
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- PRÉMIUM switchek - billentyűzet kapcsolók - TÖBBFÉLE (linear, tactile, silent, clicky)
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- LG OLED evo C2 65 4K TV Media Markt Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest