- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
válasz
sellerbuyer #2973 üzenetére
Ez eddig a legjobb drivernek tünik.. Sajna már kidobtam a régi mikrofont uh nem tudom leellenőrizni, de az opciók közt ott van a 2Zs mikrofonja is... Szóval látni látja.
De szerintem ez a hősi feladat rád fog várni -
Bali27
addikt
válasz
sellerbuyer #2971 üzenetére
Feltetted a drivert?
-
Bali27
addikt
válasz
sellerbuyer #2967 üzenetére
Pár éve én is bármit tettem fel nem volt jó.. Aztán meguntam és vettem egy ilyet...
Azóta is voltak gondjaim driverekkel, de ez az utolsó win 8.1-en tökéletes....+ visszahozták az Audigy ControltNem érdemes kivenni mert meg se közelíti az alaplapi minősége,.. A Cam-be meg beépített mikrofon van és USB-s.. Szóval semmi de semmi munka / beállítás nincs vele...
-
Bali27
addikt
válasz
sellerbuyer #2949 üzenetére
Réges régen (2 éve kb hanem több)volt a mikrofonnal bajom.. Bele is untam.
Vettem egy Microsoft webcamot ami ugye usb-s és hihetetlen jó hangminőséget produkál a mikrofonja, -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
sellerbuyer #2950 üzenetére
Elolvastad a leirast?
Eltavolitod a regit, killdrv.exe-vel ha nem akarsz bluescreent, majd uninstall mehet rendesen. Ezutan felmegy az uj. Nalam ezt kovetoen manualisan kellett megadni ujrainditas utan a drivert az eszköznek de most 100%osan mukodik, stereo surround, minden.
-
Bali27
addikt
válasz
sellerbuyer #2943 üzenetére
Pontosan ez.. Zene játék ilyesmi..
Nekem is gondom volt aMic-el, meg se tudtam oldani..
MOst le van tiltva, helyette egy ilyen teljesít szolgálatot, eszméletlen jó mikrofon minőséggel... -
Ghard
őstag
válasz
sellerbuyer #2942 üzenetére
Win8ról van szó, vagy 8.1ről? Utóbbi talán jobban megy régi driverekkel.
És a Win7 nem opció? Mert ezzel tuti jól működik. -
sellerbuyer
őstag
válasz
sellerbuyer #2942 üzenetére
Elképesztő, hogy többen is írják, mennyire jól működik náluk a kari a gyári Creative driverrel is! Nálam azzal például meg sem nyikkant, brutálisan rossz volt.
Sokan áradoznak a Daniel K 4.5-ös pakkjáról, hogy azzal is mennyire klasszul szalad nekik a kari, nálam azzal is pontosan ugyan az volt a gond, mint az 5-össel... Érthetetlen... Szerintem tényleg az van, hogy nem is használják a bemeneteket, csak zenét hallgatnak, meg játék, film, ilyesmi...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
sellerbuyer #2940 üzenetére
Ez van fenn? Topikjat olvasd vegig van ujabb is egy masik hangkarira. Illetve Win8.1 alatt 1x ki kell kapcsolni a hibrid alvast es egy rendes leallitast csinalni hogy mentse a beallitasokat. Ezek mellett en tesztmódban hasznalom, alairatlan illesztőprogramok engedelyezesevel. Audigy4, nincs bajom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest