Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
Tényleg kényelmes nagyon..! A terhelhetőségét passzolom.. Amikor nincs kedvem az 5.1-hez.. (mert az árammal is spórolgatok ahol tudok
) akkor átdugom és a játék meg a zene tökéletes alatta.. + a Winampos Vl el kb alapbol vagy + 20% ot nől a hangerő...ugy hogy nem hogy tiszta marad hanem még tisztul is..
-
Bali27
addikt
Ja igen.. ezt elfelejtettem megnézni milyen karid van... Pedig az 1 nek is szép hangja van.. LEgelőször nekem is olyan volt csak bedöglött 2 hét után.. és akkor cserélték ki az Audigy2-re kis réáfizetéssel.. Aztán már nem is tudom hány éve van meg.. jó régen..
Akkor vegyük ugy h nem szoltam..
De a Winamp alá szerintem még mindig érdemes kipróbálni a Volume Logicot.. Van silent installos verzsön is belöle.. és tényleg profi.. Csak bekapcsolod és élvezed.. -
Bali27
addikt
Hmm.. FPS zuhant? Pedig ugy tudom hogy a kártya chipje- végzi a nagy részét a folyamatoknak.. Ha ujrarakod a gépet akkor szedd le a legujabb Daniekl K-t.. ezen a fórumon is meg van osztva.. Ezzel a procival már nem lesz semmilyen hasonló rossz élményed ezt garantálom
Egyébként én is Ut3 Engines játékkal játszom.. Az a kedvencem.. Red ORchestra2 a neve.. Procim felhuztam 3.6 -ra, Vga-m(6850) ha az MLAA-t ráteszem fullra akkor csökken egy 15%ot a teljesitmány.. De még high AA-nál is fel van tapasztva a max fps re
Igaz én még használok egy Radeon Pro nevü programot... Nézz utána ha nem ismered.. Felettébb hasznos kis progi... -
Bali27
addikt
Miért necces? Danil K profi módon megoldotta.. No meg ha tökéletesre akarod akkor az Alchemybe is beteszed a gamát.. és ennyi.. Semmi necces nicns benne.. Elég sokat raktam máűr a win7 et ujra.. (Sokat kisérletezgetek, registry beéálytásokkal stb stb stb
)
de eddig a Daniel K driverrel sosem volt gond.. Win7 ujrarak.. Win7 manager fel.. kikapcsolok, beállítok pár dolgot.. Felfrissitem.. és huzom fel a drivereket..
Sosem volt semivel sem gondom.. -
jó az a kx, men viccből ajánlgatom itt
van egy pár haverom, aki nem akar megválni a creative álltal már nem támogatott karijától (pl sb live!), ők istenítik a megmentőjüket.
nem sokat játszunk, de sok zenét hallgatunk.
a sercegésre meg annyit, hogy be kell állítani. egy csöppet több a lehetőség, mint a gyári driverekkel.
ha regisztrálsz a honlapjukon egész jó profilokat találsz.
nálam egy audigy2 value karit cincogtat. néha kipróbálom az itt belinkelt pakkokat, de mindig visszamegyek a kx-hez.
jó, én analóg szereó jelet szeretnék a karimból kirakni, de abból a lehető legjobbat.
a többi driverrel nekem halk, tompa volt a hang, kx-xel meg megtáltosodott... -
''Sound Blaster Live! and Live! Value
These are the original releases of the Live! family. The Live! Value is identical to the full Live! with the exception that it does not include the extended digital I/O card.''
Elvileg ugyanaz.
Bár, ha a modelsszáma nem SB-vel, hanem CT-vel kezdődik, akkor nem egészen ugyanaz, lehetnek minőségbeli eltérések.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest