Legfrissebb anyagok

Mobilarena témák
	- Google Pixel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák

IT café témák

GAMEPOD témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Old Death senior tag sztem már mindegy  
 Bővebben: link
 innnen volt: Bővebben: link
 az teccik a júzerekben, h nem tudnak vmit és leírják a problémát, majd fél percre rá rájönnek és leírják (jobb esetben), h már megoldódott miért nem lehet először mindent kipróbálni és utána írni v nem próbálni semmit és írni, megvárni a választ és utána próbálni bocs az offért csak morci vagyok, mert nem az első ilyen eset már miért nem lehet először mindent kipróbálni és utána írni v nem próbálni semmit és írni, megvárni a választ és utána próbálni bocs az offért csak morci vagyok, mert nem az első ilyen eset már és természetesen nem neked szól csak most kidühöngtem magam és természetesen nem neked szól csak most kidühöngtem magam
 [Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
	- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

miért nem lehet először mindent kipróbálni és utána írni v nem próbálni semmit és írni, megvárni a választ és utána próbálni bocs az offért csak morci vagyok, mert nem az első ilyen eset már
 miért nem lehet először mindent kipróbálni és utána írni v nem próbálni semmit és írni, megvárni a választ és utána próbálni bocs az offért csak morci vagyok, mert nem az első ilyen eset már