- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
joker55
tag
válasz
_Blank_ #2551 üzenetére
Na megoldottam a problémát...kicsit egyéni módon,de most már nem szaggat!
Az eszközkezelőben az SCSI és RAID vezérlőknék kiválasztottam az alaplapom chipkészletének raid vezérlőjét,és nyomtam egy illesztőprogramfrissitést.
Amikor kérte a viamraid.sys fájlt,akkor azt adtam be neki,amit letöltöttem az alaplapom honlapjáról(raid vezérlöként).
Furcsa,de működik... -
joker55
tag
Sziasztok!
Van egy problémám,remélem tud valaki tanácsot adni...
Kb.két napja kikötöttem az egyik winchesterem,ami SATA2-es,és bekötve hagytam a régi SATA1est.Azért tettem,mert ha mindkét vinyó bent volt,akkor valami probléma/ütközés volt,és ha valamelyikre írtam vagy áthelyeztem,akkor gyakran bejött a kékhalál.A lényeg az hogy regisztráltam egy letöltős oldalon,és azért kötöttem ki a sata2-t,hogy folyamatosan tudjak tölteni fagyás nélkül...mind1.
Ma,miután újra be akartam kötni a másik HDD-t,akkor nem sikerült felismernie a rendszernek(BIOS sem),próbáltam a kábelek összes variációját,és végül rájöttem hogy a 2 nap alatt vhogy elromlott az egyik kábel(nem értem hogy). Most vettem egy újat,azzal minden ok,működnek a vinyók. VISZONT mióta bekötöttem,olyat tapasztalok hogy kb 5-10 mp-enként beszaggat a windows-->az egér szakadozik ill. a zene is ha hallgatom. Ugyanezt csinálja(sőt jobban),ha pl egy kisebb programot is akár elindítok(pl böngészőt)..
Na most ez miért lehet,mert fogalmam sincs...és elég idegesítő
Köszi a segítségeteket!!! -
joker55
tag
Most már felismeri,semmi gond, particionálva is van, még a windowst is újra raktam
Viszont most nagyobb problémám van...mióta megvan a 250 gigás SAMSUNG SATA2es wincsi a SATA1es mellett, ha próbálok ráírni(akár letölteni belső hálóról, akár csak áthelyezni, vagy másolni), előbb vagy utóbb minden megáll és bead egy kék képernyőt az alábbi szöveggel:
''A rendszer problémát talált és a Windows a számítógép károsodásának megelőzése érdekében leállt.
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
...
Technikai információ:
***STOP: 0x000000D1 (0x00000030, 0x00000007, 0x00000000, 0xF83669A0)
***viamraid.sys -Address F83669A0 base at F835C000, Datestamp 4063e304''
Valaki tud segíteni?
Köszi -
joker55
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a tegnap vett Samsung SATA2 250GB vinyót nem ismeri fel a gépem. Már van benne egy 200as Maxtor, SATA1-es.
Írták a Samsungos leírásban, hogy lehetnek problémák, és akkor át kell jumperelni 1,5GB-esre a SATA2es HDD-t. Igy is kipróbáltam,de nem megy.
Szerintetek mi lehet a probléma?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest