- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis86
csendes tag
Először is köszi a választ.
Másodszor pedig, ki van kapcsolva a vírusvédelem BIOS-ban, de még mindig zgyanaz a problem amit írtam. A mezei kis 40 gigás maxtoromra (nem SATA-s) felmegy a Windows.
Használtam floppy-t (nvidia cd segítségével csináltam SATA-RAID lemezt vagy mit), átjumpereltem a nagy vinyót 1,5gb-esre, hátha az a gond (tudom, hogy az alaplap támogatja a 3gb-est) de nem megy... Valakinek még valami ötlete van?
PATA vinyó ki volt húzva, csak a SATA volt bedugva install alatt...
[Szerkesztve] -
Anubis86
csendes tag
Jah, az lemaradt, hogy nekem is megjelent a hardver biztonságos eltávolítása ikon a SATA-s vinyó miatt.
-
Anubis86
csendes tag
Hello!
Olvasgattam a fórumot, de nem sikerült rájönnöm a megoldásra.
Tehát:
Vettem egy 250GB-os Samsung SATA vinyót, windows felismeri, bios is, windows install is. Alaplapom Asus A8N SLI. Van egy 40 GB-os maxtorom, jelenleg azon van a Windows, de szeretném felrakni a SATA-s Samsungra. Kiveszsem a maxtort (rack-ben van) és elindítom a Windows telepítőt. Felmásolja a telepítő a file-okat, aztán ugye újraindul a gép, és ahelyett, hogy a telepítés folytatódna, csak annyit ír ki, hogy hiba a rendszer indításakor. BIOS-ban beállítottam, hogy a SATA-s Samsungról bootoljon először. Nem tudom mi lehet a gáz. Pls segítsetek.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest