- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonnieBrasco
tag
válasz
Anubis86 #461 üzenetére
Szia!
TOTÁL ugyanez a bajom, wadonat SATA2-es Maxtor 250 GB-S DiamondMax, felmegy a WinXP első másolása, majd reboot után: operating system could not be started (loaded?) és semmi magyarázat.
MINDENT kipróbáltam, csak ez az egy winyó volt bekötve, a Maxtor saját legújabb driverjei külön floppyról, a maxtor saját CD-jável formáztam a winyót... és egyszerűen nem. Se WinXP-vel, se WinXP64-el, sehogy. Az alaplap ASUS A8N-SLI.
Neked megoldódott végül? Valaki bármilyen tippet?
DB -
Tanya-
tag
válasz
Anubis86 #461 üzenetére
Szia, nekem is ez volt, csak egy 160as seagate el, nálam ugy sikerült, hogy feltettem rá ubuntu linuxot, majd windoz telepitövel ujraformáztam az egészet s akkor ment. Biztos véletlenek közjátéka hogy igy sikerült, de igy legalább sikerült. Elötte vagy 15x probáltam rá feltenni a winfost, de mindig ugyan az a hiba volt. Formáztam telepitövel, particio magic kel, de az nem segitett, de mikor megérezte a linux szagot winfos barátom, akkor egyböl tudta a dolgát.
[Szerkesztve] -
XaraX
addikt
válasz
Anubis86 #455 üzenetére
Állítsd a biosban a pata winyot elsődlegesre,és menni fog.
Vagy pedig amig a wint telepíted,addig a pata winyo ne legyen bekötve.
Ha mindkettő rá van dugva az alaplapra,akkor a pata winyora fogja az xp felrakni a boot fájlokat(azon hozza létre a kis 8 mb prticiót),ezért nem indul,ha a sata van beállítva elsödlegesnek.
Tehát legjobb,ha lekötöd a patát a telepítés idejére,mert ha nem,akkor csak úgy lesz müködö wined,ha mindkét winyo a gépedben van. -
Norbo03
őstag
válasz
Anubis86 #455 üzenetére
A Biosban az Advanced BIOS Features-nél ki van kapcsolva a Virus warning? Mert ez azt állitja h virusvédelem legyen a boot virusok ellen tehát hétköznapi virusok ellen nem fog védeni de ha ugy érzi h vlmi megpróbál befészkelni a Boot szektorba akkor nem enged se oprendzser felrakni se be bootolni hisz ugy az oprendszer amit telepitessz beakar férkőzni a boot szetorba lehet h csak ennyi gondja van ha be van kapcsolva ez a funkció a BIOS-ban akkor kapcsold ki. az pedig természetes h kirakja a jelet az óramellé ugy mint apen drive-nál mert az őúj sata vinyónál v már egy ugynevezett hot plug funkció ami ugye pen driveknél is van ami lehetővé teszi h menetközbe el távolitsd ha zavar akkor rejtsd el az óra mellől a fájlokat és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Villanyszerelés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fotók, videók mobillal
- Linux kezdőknek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPad topik
- További aktív témák...
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest