- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca78
csendes tag
Igazad volt a telepítő CD-vel kapcsolatosan, ő volt a hibás
Kipróbáltam egy régebbival, azzal simám működött. Köszönöm szépen, legalább kibogoztuk
-
Laca78
csendes tag
Szia,
köszi a linket. Sajnos nem úgy sikerült, ahogy ott le van írva. Lehet nem voltam eléggé világos, most megpróbálom részletesebben leírni.
Tehát: vinyómon jelenleg 2 db partíció van: C:/28 788MB<21 159MB free> és D:165 678MB<165 678MB free>, a gondom az, hogy a C:-t nem engedi formattálni, mert ugye ott rendszerfájlok, stb. vannak. Az F6 használata sem világos számomra, ugyanis nem működik nálam, hiába nyomom. Talán a BIOS-ban kéne előtte valamit átállítani?
Hogyan tudom teljesen leformattálni a vinyót és utána újrapartícionálni, esetleg angol nyelvű linket tudnál ajánlani, ahol mindez részletesen, szájbarágósan le van írva?
Nagyon hálás lennék, ha segítenél!
Előre is köszi!
Üdv: Laca -
Laca78
csendes tag
Sziasztok,
hogyan kell XP-vel partícionálni? 200 GB-os SATA-s vinyómat akarom partícionálni. Előtte teljes formattálás hajtok végre, de nem tudom pontosan, hogyan kell. Kérlek leírnád részletesen a lépéseket? Előre is köszönöm.
Üdv: Laci -
Laca78
csendes tag
Sziasztok!
Tudom kicsit blőd kérdés, de felteszem200 GB SATA-s vinyómat mennyi partícióra érdemes felosztani, elég a jó bevált C: + egy másik, vagy többet is érdemes készíteni? Bafolyásolja egyáltalán a kettőnél több partíció a HDD teljesítményét?
Válaszokat előre köszönöm!
Üdv: Laci -
Laca78
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy a Maxtor 200 GB SATA 1-es vinyómon mennyi particíót érdemes létrehozni, tényleg elég 2 part.: egy a C-nek + egy másik. Igaz ez? Ha nem akkor hogyan járjak el ez ügyben?
Előre is köszike! -
Laca78
csendes tag
Probléma: egy régi WD 1,6 GB-os(Win 98 van rajta) vinyóról szeretnék adatokat átmenteni Sata-s(Win XP van rajta) vinyómra. Próbálkoztam már, rádugtam a kábeleket a régi vinyóra, de a Win 98 bootolt be. Mit csináljak, hogy működjön?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Crypto Trade
- Milyen légkondit a lakásba?
- bambano: Bambanő háza tája
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videó stream letöltése
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest