- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
Mégegy szösszenet ehhez a témához egy másik fórumról:
''Hali! Én most vettem egy 120.as SATA-s Samsung vinyót. A gond csak az, hogy ha tuningolom a gépem, akkor nem hajlandó működni. Fixre van állítva a pci freki, csak az a baj, hogy 33 helyett 33,3-ra teszi. Ez a minimum... Így meg már nem megy... Röhely...Athlon 64-es konfigoknál már hallottam errről a problémáról, de ott a pci freki növekszik, legalábbis én úgy tudom... De neken egy Albatron Px865PE lapom van... Na sebaj. Nem lesz sata vinyóm... ''
''TutiMindnt kipróbáltam. Mindent vissza alapra, csak ezek a frekik maradtak, és akkor már nem ment.... Ha a frekiket autora raktam, és kerek 33-at adott, akkor ment. Pont ez a szopás, de mekkora... Nem igaz, hogy 0,3 Mhz miatt szarik be... Ilyen nincs és mégis van. Teljesen kész vagyok. De már nem érdekel, holnap visszacserélem egy sima ATA-ra, és azzal majd megy. Dögöljön meg. Olyan nincs, hogy nem tuningolom a gépem egy rohadt vinyó miatt... (Mondjuk kíváncsi lennék, mi lenne, ha mondjuk hitachi vagy seagate vinyót raknék bele... Lehet, hogy csak a Samsung nem bírja???)''
''Na itt a nagyobb szopás. Nem a pci freki a gond. Az alaplapon lehet fixálni az AGP-t, a PCI-t és egy bizonyos SRC frekvenciát. Ez az SRC freki ez alapból 100 lenne, ez a SATA frekije... Ha automatikusan állapítja meg a 100-at, akkor minden jó, a PCI freki lehet 38 is, működik. Ha kézzel fix 100-ra állítom, akkor már nem jó. Ez nagyon nem nyerő, mert az alaplap könyve is azt írja, ha tuningolok, és sata-t akarok használni, ajánlott Fix 100-ra állítani az SRC-t... Beszarok. Arra állítom és nem jó, ha magától osztja le ( Ugyanis FSB/2 200-as FSB-nél...) akkor jó. Ilyen a világon nincs. Próbáltam, hogy mi van, ha 101, 102, 103, egészen 115-ig, de nem jó sehogy. Szemét.''
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest