- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen GPS-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokko99
csendes tag
válasz
Ver'alor #4750 üzenetére
Feltételezem hogy IDE csatolású vinyóról van szó. Abban az esetben szerintem mehetnek egy adatkábel csere, kizárólag 80 eresre. De ilyen hibák akkor szoktak jelentkezni, ha az alaplapon púposak a kondik. Nézd át, de még a is lehet, hogy a táp döglődik, ki kellene mérni multimanéterrel, vagy a biosban megnézni a feszültségeket.
Azért gondolok a kondikra, mert írtad, hogy régen ritkábban jelentkezett a hiba, mert a kondik állapota folyamatosan romlik.
-
Caniggia
tag
válasz
Ver'alor #4750 üzenetére
Helló
Olvastam egy régebbi hozzászólàsodat hibásan működő vinyódról.
Tegnap amikor játszottam egyszercsak eltűnt a hdd és csak a gép kikapcsolása majd bekapcsolása után látta megint a gép. Ssdről megy a rendszer de winyóra vannak téve a játékok.
Nem lehetséges hogy a játékoknak nem való a winchesterről való futtatás? Vagy épp a sok töltögetés és így a kevés memória miatt hibásodáshoz vezetett a hdd erőlködése?
Új hozzászólás Aktív témák
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest