- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
benjamin
tag
válasz
Sz.Miki #3147 üzenetére
Helló
Olvasgattam más fórumokat és ezt egy másik fórumon találtam, neked is segíthet.
A fórumon irta a hasonlócipőben járó kolega, Eseményazonosító 51:
Ha valakit esetleg érdekelne még a probléma megoldása, akkor elmondom, mert sikerült orvosolni. Végül is a megoldást ez a link adta: http://www.hardwareanalysis.com/content/topic/12946/
Sok mindenről szó van itt, hibás meghajtószoftverről, hibás hardware-ről egyaránt. Végül nekem az segített, amit ennek a fórumnak a sorai között is lehetett olvasni, hogy a SATA vezérlőnél (Sajátgép > Tulajdonságok > Hardver > Eszközkezelő) ki kell kapcsolni a Command Queue támogatást - persze ezzel elvileg kisebb teljesítményt nyújt a diszk, én jelentősebb teljesítményvisszaesést nem tapasztaltam. Amióta ezt kipróbáltam, nem akarom elkiabálni, azóta egyszer sem fordult elő a kezdeti jelenség. A Microsoft support oldalán olvasottak alapján MS dll file lehet a bűnös, kérdés csak az, hogy lehet-e orvosolni hogy használni lehessen a CQ-t.Ezek alapján az nvidia driverrel van a gond, ami nem támogatja normálisan a CQ-t
Sok sikert.
-
benjamin
tag
válasz
Sz.Miki #3145 üzenetére
Nem nem tévedsz. Az Fdisk a merevlemezre utal. A másoláskor azonban a memória egy része is közremüködik a gyorsabb adatátvitel érdekében. Az fdisk utalhat arra is, hogy éppenséggel tápellátási problémák miatt kihagy a merevlemez és hibákat okoz az olvasás írásban. Ellenőrizd a tápcsatikat, és ha tudod cseréld ki a sata kábeleket mert előfordul, hogy azok rosszak, nagyon silány minőségük és sok a rossz közte (metört).
Próbát megér az is, hogy minden nem szükséges eszközt leszedsz, és csak a legszükségesebb dolgok vannak rajta, ha még így sem javul mást sajna már én sem tudok. Az 500W Liberty bőven elég 80% hatásfok mellett is 400W a géped meg terhelt állapotban is kb 320W vesz fel, bőven elég.
-
benjamin
tag
válasz
Sz.Miki #3142 üzenetére
Vegyél ki két memória modult, ha akkor is ez van, akkor cseréld ki a másikra, ha a gond valamelyik esetben még fennáll, akkor azokkal a memekkel van gond. Ha mindegyiknél még marad a hiba, akkor mehetsz tovább a hiba keresésben.
Ha egyik pár modulnál sem lép fel hiba, akkor viszont vistát javasolnék feltenni. -
benjamin
tag
válasz
Sz.Miki #3139 üzenetére
OK olvastam a konfigod és látom azzal nem igen lessz gond. Húzva van a gép akkor állítsd alapra és ha feljön a hiba, akkor a húzás miatt valamelyik eszközöd hibázik (memória több mint valószínű).
Ja 4 giga esetén felejtsd el az XP-t és rakj fel 64 bittes XP-t vagy 64 bittes Vistát, mivel az XP nem címezi meg a memeidet és ez miatt is lehet a sok hibaüzenet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest