- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
name78
csendes tag
válasz
ssolitude #1133 üzenetére
Szerintem ha ott rendet akarsz tenni, akkor megéri, hogy kiírod ami fontos és újrahúzod ha kell. Viszont szerintem semmi nem fog történni. A 4 SATA csatoló közül szerintem 2 RAID miatt van. Annak akkor lenne értelme, ha mondjuk 2 vinyód van és tulajdonképpen tükrözi az adatokat, vagyis gyakorlatilag csak 1 vinyónyi kapacitásod van, mert a másik annak a másolata lesz. Persze ez nem egészen így működik, de köbö erre való a RAID. Ha saját géped van és csak a te adataid rajta és nem azzal dolgozol, akkor enne semmi értelme. Ez csak biztonsági kérdés.
A lényeg, hogy valszeg úgy néz ki nálad is, hogy van SATA1, SATA2, SATA_RAID1, SATA_RAID2 csatolóid a lapon. Ezek közül az lenne a jó, ha a SATA1 helyre raknád. A RAID témát meg úgy ahogy van ki lehet kapcsolni a BIOS-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest