- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZeroLimit
tag
Régen az Adata jobb volt de már most nem, szívtam már meg vele, legalább a Samsung megbízhatóbb
-
válasz
Acélfarkas #10 üzenetére
Azokkal nem fogunk mi találkozni.
Innodisk elvétve jelenik meg a "használtpiacon", ők még esetleg.
-
tibaimp
nagyúr
Ipari felhasználás és csak én nem látom a TBW értéket vagy tényleg nincs feltüntetve?
-
válasz
Acélfarkas #5 üzenetére
De hát ez ipari felhasználásra készült....
-
-
gV
őstag
azt gondoltam, SLC, de legfeljebb MLC, erre TLC.. pff
na mind1 a 2017-ben vett DP910 még mindig szépen teszi a dolgát. így miért is cserélném? -
Nem baj, nekem a 2242-esből jöhet egy 1TB-os, tudok neki helyet a Thinkpademban.
Csak nem adják sokért... Habár mivel szerintem az ADATA elég régóta gyártat, így egy Kingspec vagy egy Goldenfir is ezt tudja. ( legalábbis nekem kettő van azokból és BICS és SM2258XT dolgozik rajtuk...
Itt még a vezérlőt se tudjuk, de az alsópolcos SU650-ben Realtek és YMTC NAND van, szóval ennek csak örülni kell, hogy képesek voltak valahonnan egy 112 layeres NAND-ot szerezni rá.
Na meg, hogy van DRAM.
Habár a lecsiszolt controller a termékfotókon és a sorozatszám nélküli NANDok a termékfotókon előrevetítik azt, hogy ez nem fog így maradni.
Az m.2-esek meg a DRAM-ot is nélkülözik....
-
Szegény ADATA is azért rendes elkurvult..
Pedig mikor beindult az SSD, akkor kiváló cuccaik voltak... Azóta meg aztán válogatott szarokat árulnak ők is..
SU650 már a 3-4. revizíót éli meg... Úgy, hogy a felhasználóknak nem is szólnak róla...
Ezek az "ipari" cuccok meg tök jók ,de alapnak kéne lennie legalább egy ilyen NAND minden cuccban, amit SATA vonalon forgalmaznak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged