- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
dnacrew
tag
Na akkor most nem értem hogy mit szeretnél? 9500pro-t, 9700-t? Milyen nyákos a kártya? Miért raktál rá uj biost? Mi az hogy nem ment a kártya? Ha ezekre válaszolsz akkor tudok segíteni, mert bocs de nem értem hogy mit szeretnél.
9700 jobb lenne pláne hogy 3ns ramok vannak rajta, lehet hogy egy 9700pro közeli szint elérhető lenne. Amugy nekem egy 3.6ns Sapphire radeon 128mb-ssal sikerült. -
Enemy
aktív tag
Sokkal rosszabb egy ilyen kártya??? hány pontot veszítek a 3d markban??? ( nem szoktam játszani Csak ritkán!)
-
Enemy
aktív tag
A riva tunerrrel nem ment. Tegnap voltam az egyik ismerősnél 99% -ban ilyen kártyája van ... A ramok nem 3 ns esekek hanem 3,6 de full ilyen....
nem ment a kátyám nála sem... Az ővé csont nélkül ment. -
dnacrew
tag
Rivatuner! Azzal nekem egy ilyen kártyával sikerült. Letöltöd a rivatunert és ''force 9700''. Ha 8x1-et ír az elején az infoban akkor siker, már csak az a kérdés hogy így jó e a kép 3D-ben. Nekem az volt. :C
-
Enemy
aktív tag
Help me
-
Enemy
aktív tag
A biost átirtam több 9500 pros biost kiprobáltam de mindegyikkel ugyanaz a helyzet. A kép a winfosban rossz. Az omegameghajtót letöltöttem de a hackelt drv telepítése estetén windows XP Kékhalál Error hard hibával.....
-
Lubi
tag
Azt montad nem szoktál biost átírni itt mégis azt csináltad nem?
Egyépként probáltad a 9700-as bioszt ?Esetleg létezik más tuning bios is sajnos nem tudom honnan lehet letölteni.Meg beszélnek az Omega meghajtókról de azt se tudom hol lehet letölteni ha találsz valamit szólj!Porálgasd a 9700biost hátha bejön vagy nem igazán tudom mivel csak olvastam utána de rengeteget! -
Enemy
aktív tag
SAphire 9500 kártya van valakinek ötlete a forrasztáson kivül a kártya tunningra. A riva tuneres dolog nem vált be. 3 ns es ramok vannak a nyákon. Rátettem a 9500pros biost de semmi. Elfogadta . A windows-os kép szemetel.. A régi biost visszatöltöttem.
http://prohardver.hu/pics/smileys/act_bouncin_once.gif van valakinek u.i kártyája?? neki megy.?
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest