- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killer01
őstag
válasz
Pietrosz #31621 üzenetére
Akkor nem drop, nevezd ahogy akarod..a lényeg: Asrock-nál az llc 1 a legfeszesebb vcore vezérlés (itt lehet legjobban levinni -offsettel a feszültséget) értelemszerűen llc 5 a leglazább. Olvass vissza a topikban. Anno kimértem még fogyasztásmérővel is melyiknek milyen hatása van (llc1 vs llc2, llc5 szerintem nem való tuninghoz, alapból magas feszt kell adni a procinak, hosszútávon ez a legrosszabb amit csinálhatsz).
-
válasz
Pietrosz #31624 üzenetére
Magas LLC-nél, (vagy LLC=1) amikor függvényként ábrázolva Vcore x tengely, terhelés y tengely, az egyenes egy vízszintes vonal volt és ekkor -0,100 offset feszültségnél nem indult el az op. rendszer sem. Viszont ugyanilyen LLC-nél, de -0,050-t beállítva meg nagyon magas lett a CPU feszültség terhelésre
Most LLC-t 5-re állítottam és így simán elindult minden -0,100-s offset feszültséggel és az alábbi értékek lettek terhelésnél. Ezek jók? Az nem baj, hogy a linxnél csak 3 sor lett a végére?
-
-
odorgg
addikt
válasz
Pietrosz #31605 üzenetére
Meg kell nézni másik lapban, mese nincs...
Ennél még gyári hűtővel+ aloverás krémmel is jobb hőfokokat kellene produkálnia. Mástnem, legalább arról érdemes megbizonyosodni, hogy nincs e valami fizikai sérülés a procin, vagy az alaplapon, illetve a proci tokozásban épek e az érintkezők. -
Pietrosz
addikt
válasz
Pietrosz #31590 üzenetére
folyt.:
Erre van valami értelmes magyarázat szerintetek?
Ezek szerint a proci túlmelegszik és throttlingol is erősen. szerk.: közben megjött a log, 3300-ról szépen visszaveszi magát.
Létezik-e, hogy elromlik a szenzor a prociban? Mert nálam még semmi baja nem volt.
Ha esetleg a lap rosszul is méri a hőfokot, attól még a throttlingot a cpu magának szabályozza nem? Tehát valószínű, hogy tényleg ennyi a hőmérséklete. Ez most gyári hűtővel ennyi, de Freezer 7-el se volt jobb a helyzet. Egyik se valami combos hűtő, de ennyire azért nem kellene melegednie. Állítólag jól illeszkedik a hűtő, de ezt nem tudom megerősíteni sajnos. Esetleg a foglalatnál lenne valami sérülés/hajlás, akármi? -
easy...rider
őstag
válasz
Pietrosz #25682 üzenetére
Bocsi félreértettem
én is valahogy így saccoltam.
Arról mit tudtok hogy ha nem K jelzésű procit veszek, akkor az alaplapon a TDP értékeket fentebb véve elérhetem azt hogy minden mag menjen a maximális turbo core órajeleken?
Meg jól gondolom hogy Ivy bridge azért hoz jobb teljesítményt mert azonos TDP értékeken magasabb órajeleket tud használni mint Sandy, viszont azonos órajelen egyformák lennének? Mert úgy tudom csak gyártástechnológiát újítottak, vagy magát a processzor magokat is átgyúrták?
-
Tempileul
tag
válasz
Pietrosz #25405 üzenetére
az a hipp hopp 4-5másodperc, a cpu viszont sokkal lassabban melegszik , nem hiszem hogy rosszul lenne fent a hűtő most ellenőriztem, az ac 13 freezer prot nem nehéz felteni, van egy keret azt 4 pöcökkel rögzítem , majd rájön maga a hűtő amit meg két csavarral fogatok oda , jól megvannak húzva , nem lóg a szerkezet és meleg is rendesen az egész berendezés.
-
Alu
senior tag
válasz
Pietrosz #24579 üzenetére
Rendben.
Cpu mag: 1,248V (Aida CPUID is ezt írja Core Voltagera)
Akkor, ha adok neki a Biosban + 0,010V -ot, akkor elvileg 1,258V -ot kéne írjon az Aida. Jól gondolom?
Most 1,248V -al 4GHz-n megy a LinX.
3 kör, all memory. Miből fogom megtudni, hogy stabíl a rendszer?
Esetleg a következőnél adjak neki több kört vagy elég a 3?
RealTemp max hőmérsékletek: 59-61-66-63 C.
Jelenleg: 56-59-63-63 C-on mennek. Ez jónak számít? (noname paszta(!)) -
Alu
senior tag
válasz
Pietrosz #24574 üzenetére
De azt csak úgy tudom emelni, hogy +x,xxxV? Ez a '+' a Bios szerinti Core Voltage, azaz 1,224V?
Aida62 v2.30 (legújabb)
CPUID - LinX alatt 1,296V (aztán visszament 1,248V -ra, a LinX még mindig fut!) Biosban +0,030V -ot kapott
Bus: 100,3 - 40x - 4011MHz
5p LinX 4GHz -en 55 - 62C -
katt777
félisten
válasz
Pietrosz #24308 üzenetére
Itt a topicban látom, hogy a userek legalább 60%-a pusztán a túlhajtást érti a tuning alatt. Ez főleg kiderül abból, amikor amellett érvelnek, milyen jól lehet "tuningolni" egy olyan lapban, amelyben ők maguk is legföljebb a túlhajtásig jutnak el. Aki pl. azt állítja, hogy -0.03V offset kell egy 4.4GHz-es beállításhoz, az biztosan nem "tuningol".
Nyilván nem kell "szarozni" egy lapot, ha nem az (de volt már ellenpélda), mint ahogy én is szóltam anno, hogy nem attól "gagyi" egy adott lap, mert ASRock, hanem mert H61-es. Az enyém is az, gagyi, olcsó. De nem szar, mert rendben működik, ami mondjuk AMD-s lapjaimról nem volt elmondható.
FaTHI: 1. hsz, kereső.
lala42: Hát, igen, GB. Gondolom, olcsó volt. Bár nekem a legolcsóbb GB lapomon is van legalább egy D-Sub.
HSM: Na, a parasztvakítással vitatkoznék, mert ott van az ASUS P8Z77-M lapja, amely "industry leading 3.0 digi+ VRM"-mel 4+1+1 fázist ad, és semmivel nem drágítja a terméket.
Pilács: Nálam 1.328V-on karcolta a 130W-ot. Nálad valami nem OK. Vagy a lap nem jó, vagy a mérés.
jayjay: A ventis hűtők eleve nem túl jók, mivel a passzívak eleve más felépítésűek. Egy Ninja 3-mal tutira elleszel, vagy egy Z600, ha találsz LGA1155 kerettel. Keress rá "passive CPU cooling"-ra.
-
haddent
addikt
válasz
Pietrosz #24297 üzenetére
Hát ha feljebb olvasol kicsit éppen hasonló témáról esett szó (arany kondik érnek-e valamit), lehet, hogy csak hülyítés az egész, de ha már van miért ne?
Azt gondolom, hogy a több fázis -> "tisztább" áramforrásban lehet valami, de ez csak az én véleményem, természetesen lehet nélküle is próbálkozni!
Winnie : lehet, hogy félre nézek valamit, de nem ilyen lapod van? Ezen 8eres dugasz van, és 8+2 fázisú, azaz egész korrekt.
-
N_A_S
veterán
válasz
Pietrosz #23649 üzenetére
Mindhárom asrock lapon Etron USB3.0 chip van, ami nem épp a stabilitásáról híres. H67-ben meg alapból nem lehet tuningolni.
A 4,5GHz-et mindhárom ASRock lap nagy valószínűséggel vinné egyébként, de a P67-esnek stabilabb a processzor fázisellátása, mint a Z68-as rokonának.
-
katt777
félisten
válasz
Pietrosz #23324 üzenetére
Nem csak tesztprogrammal mutatható ki a teljesítmény-csökkenés, és ha azzal igen, akkor más alkalmazásban is meg van. Nem tudom, hogy hiheted, hogy ha 3DMarkokban több 100 pontos eredménycsökkenés jelentkezik, akkor ez a játékokban majd elkerül. Ráadásul ez a megtakarítás aztán végképp mérhetetlen és haszontalan, annyira elenyésző, főleg a többi energiatakarékos feature mellett.
Milyen gyorsulás? Szerinted, ha egy autó folyamatosan megy pl. 100-zal, akkor gyorsabb lehet (hamarabb megtehet egy adott távot, ha lefékez 80-ra, majd ismét felgyorsul 100-ra?Vagy ezt most az SSD-re értetted? Mert a fogalmazásból nem ez derül ki.
Dadan01: Nem beszélni magyar?
Párszor leírtam: nem érdekel az SSD, annak ellenére, hogy tudom mi változna a rendszerben, mert előbb vennék sok mást. SSD-n változatlanul nem tudom tárolni a TV-tunerrel felvett műsorokat pl, ergo számomra nyilván értékesebb a HDD. De ezt is mondtam már. AMD-s célzást nem értem, azt arra írtam, hogy annyira lassú, hogy nyilván minden apróságtól jelentősen gyorsul. Szerencsére nem akadtam el, visszatértem Intelre, amely eleve sokkal gyorsabb volt már akkor is.
mflex: Egészen addig lehet finomítani, amíg a stabil LinX, IBT és társaik mellett idle el nem száll a rendszered (offset).
Mondjuk, sok meló finoman belőni, hogy stressz tesztek rendben menjenek a lehető legalacsonyabb feszekkel, de idle se szálljon el a rendszer véletlenszerűen, mert offset beállításnál fennáll az utóbbi veszély.
-
katt777
félisten
válasz
Pietrosz #22438 üzenetére
Ez rendben is lenne, ha nem azt írnád folyton, hogy a LinX nem jó a stabilitás tesztelésére, amihez persze folyton hozzá kell tennem, hogy ez önmagában így nem igaz. A LinX nem adhat hamis stabilitás-érzetet, HA az ember tudja, hogy azzal csak a terhelt állapotot teszteli. Ha meg valaki (mint nemrég linkelték) pl. 1GB RAM-ra állítja be, akkor főleg értelmetlen a programot szidni, hogy lefut, mégsem stabil a rendszer.
Sosem ugattam le senkit, és baromságot sem írtam, sokkal inkább jeleztem a tesztek alatt tapasztaltakat. Ha valaki nem érti meg, amit írok, az nem engem minősít, és nem is az én problémám.
EarL 007: Szövegértés nálad is 1-es.
N_A_S: No de éppen erről beszéltem a GB esetében.
Sem az ASRock, sem az ASUS lapjaimnál nem tapasztaltam ilyet, de itt elismerem, hogy az eléggé Vdroop-os GB P35-DS3-am is következetes volt az alul feszelésben.
Gazsi00: Akkor most szólok, hogy a LinX tesztet maximális RAM/CPU terheléssel illik futtatni (legalább 20 kört, de inkább 30-at), hogy legalább terhelt állapotban megfelelően tesztelje a stabilitást. Üresben probléma az offset móddal lehet, ezt másképp nem tudod tesztelni, minthogy egyszerűen használod a gépet (net, szövegszerkesztés, egyszerűbb dolgok), aztán dob-e valami hibát (pl. Explorer újraindul, durvább esetben kék halál), vagy nem. Egyébként, ha legalább 20 kör LinX-stabil beállításra rádobsz némi feszt biosban (1-2 lépcsőnyit), akkor nagy valószínűséggel már rendben lesz a rendszer.
-
törölt tag
válasz
Pietrosz #22438 üzenetére
hagyd, ha valami nem úgy van, ahogy ő mondja, akkor az nincs is... egyébként pont egyetértek. LinX nekem is 3-4 óra teszttel azt mondta régen, hogy minden jó, aztán egy kis virtual pc-zés és hopp, fagyott is... vagy CoD4 közben egy kövér BSoD, és nem VGA miatt. vagy nemrég, LinX mondta: minden jó, memtest mondta: minden jó, erre 5 perc múlva fagyott a gép, memóriahibára utalva. pedig a LinX is elfogyaszt némi RAM-ot közben.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Pietrosz #22290 üzenetére
IDE módban megy, AHCII-ra csak úgy sikerült átváltanom hogy újrahúztam a Windowst, és akkor is csak annyi változott, hogy a vinyó a cserélhető lemezek közé került.
Attix82: Megnézem akkor az FFT-t is. Egyébként mire érted hogy bakad?
Töredezettségmentesítés közben lassú a gép, és a tömörítések nagyon lassúak még, lassabbak mint egy E8400-al.
Ezért érdekel annyira hogy a proci vagy a vinyó hibája.
-
strebacom
senior tag
válasz
Pietrosz #22195 üzenetére
Köszi szépen, igen most csökkentettem -0.035V és indítás után kékhalál 124kód.....tehát vissza -0.030-ra, és mindennapi használat teszként!!
A Paint miért szarakodik leáll meg ilyesmi, ez miatt lehett??boogie84: persz hogy hallgatok, én mindenkire hallgaok és megfogadok minden tanácsot,Köszi a segitséget mindenkinek!!
-
Nyuszo01
tag
válasz
Pietrosz #21754 üzenetére
Igen volt katt, megnezetm az alaplap hatoldalat is mikro felraktam, es a muanyag atment es beakadt hatulrol.... Most ezen ne rohogjetek
Szoval neztem feher volt ez a muanyag es atment es kinyilt hogy ne csuszzon vissza. Azt nem tudom menyin forog. Azt most megnezem biosban. megneztem 2050-es fordulaton megy. De felek nincs jol fent. Lehet hulyeseg amit kerdezek, de ha most szethuzom a gepet, es azt a 4lefogatojat kicsvarom csak egy fel kort kell. De nem veszem le a hutot a procirol, es jobban ranyomom es ujra lefogatom akkor nem kell ujra pasztazni?
-
katt777
félisten
válasz
Pietrosz #21640 üzenetére
Persze, hogy mondanak. TMPGenc-eket használok, mert szarok ugyan (magyar ker. adásokat az egyikkel szerkeszteni nem lehet, a másikkal meg szaggatott lesz a végeredmény), azokban ott vannak finombeállítások számos formátumhoz. Anno ATI XCoder-t használtam, mert az már akkor pikk-pakk kódolt minden filmet (15-20p vs. 1ó-1ó15p videós progikkal szemben), amikor SB még tervben sem volt.
Most azonban ez a legkisebb gondom. -
katt777
félisten
válasz
Pietrosz #21574 üzenetére
Hát, én próbáltam többféle kódolást, többféle programmal, és ha egyforma minőséget állítottam be, tök mindegy volt, mi végezte a kódolást, a végeredmény hasonló lett. Persze, nem vagyok egy nagy videós guru, én csak beállítom a kívánt minőséget, és a leggyorsabb megoldást választom. Amúgy érdekes, hogy CUDA-val meg anélkül is hasonló a sebesség, akár alapon, akár tuningolt procival. És mindegy, hány %-ot visz el a CUDA, GPU órajele fent, terhelése meg lent.
N_A_S: Hát, az játék bug volt, tud érdekes dolgokat csinálni, ha ez ember nem játssza ki a megfelelő betöltési sorrendet.
Kösz a tippet, majd megpróbálom. Látom, nem használod a magyar fordításomat.
Megnézni mobilnettel nem tudom a videót.
-
Márton
nagyúr
-
katt777
félisten
válasz
Pietrosz #21309 üzenetére
Szerintem ezelőtt is lesz@rtad, amit írtam, mint azt a legutóbbi hsz-od is jelzi.
Ha meg nem érted, amit írok sajnálom (attól én még nem osztok hülyeséget
), tényleg ne foglalkozz vele a továbbiakban sem.
Gomez1984: Nem segít semmit. Mint itt is soxor volt szó róla, belassítja (leállítja) az L3 cache-et, de csak amíg egy progi elindul. A tuningra semmi hatása, én legalábbis nem vettem észre.
Feltettem a honlapomra nyomtatható (pdf) formátumban a finomhangolási beállításokat a legtakarékosabb 3.3-tól az általam betesztelt legerősebb tuning, 4.616GHz-ig (utóbbi Auto BCLK, azaz 100.3x46), ha valaki nem tudna egyszerre netezni és a beállításokat is nézni. Mielőtt valaki ezt is félremagyarázná, ezúttal sem állítom, hogy minden procihoz és minden laphoz jók, továbbra is csak irányadónak tekinthetőek. Akinek jól jön a segítség, használja egészséggel, akit meg nem érdekel, annak fölösleges írogatnia, senki nincs rákényszerítve a használatára.
-
katt777
félisten
válasz
Pietrosz #21305 üzenetére
Hát, az evidens, hogy offset-tel lemegy a fesz!
Nálam az LLC úgy működik, hogy minél magasabbra állítom, annál magasabbra engedi a feszt, miközben idle ugyanúgy lent marad (ezért is írtam, hogy a legminimálisabb beállításokkal máris 3.8GHz-em van, mert 3.7-hez még a legegyszerűbb LLC is túl sokat ad). A honlapomon megnézheted, hogy alap feszültséggel (-0,165V) egészen 4.1GHz-ig tudtam elmenni, mindössze LLC változtatásával, tehát hamis az az állítás, hogy offsethez NEM kell az LLC, te csak rosszul fogtál neki. Szerintem éppen a fix feszhez nem nagyon kell.Normi01: Az a mérvadó, ami a gyártói specifikációban ott van. Mobilnettel most nem ugrálok adatforgalmat generálni, de még nem láttam olyat, hogy az ASUS ne jelezte volna a fázisok számát.
-
katt777
félisten
válasz
Pietrosz #20985 üzenetére
És ki állította, hogy gyakorlati hátránya van az L3 cache lassulásának?
Annyit tapasztaltunk mindketten, hogy C6 ON lassul az L3 cache (de nem gyorsul semmi).
Biztosan van olyan L3-igényes alkalmazás, ahol ez észrevehető, de mivel nekem elég az, hogy tudom, lassít, miközben semmi haszna, kikapcsoltam, és a továbbiakban nem érdekel. (Különben sem szeretem, ha jelentgetnek rólam.)
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Pietrosz #20978 üzenetére
A BIOS-ban tudod állítani a TDP limitet. Ez AUTO beállításon 95W, ami kevés hogy minden mag egyszerre 3,7-en menjen. Ha ezt az értéket megemeled pl. 150 Wattra onnantól kezdve minden rendben lesz. Ez a keret már elég a 4.5 GHz-hez is. Arra figyelj, hogy van egy Short meg egy Long érték, tehát mind a kettőt állítani kell.
-
Márton
nagyúr
válasz
Pietrosz #20772 üzenetére
Rettentő jó teszteket olvastam róla, hogy milyen gyorsan konvertál.
jobb mint a cuda, stb. Ami szimpi, mert bika vga-t nem akarok.
De muszáj egy kis nvidia kari a 3dvision miatt. Gondolom az
hd3000-en esélytelen
Remélem előbb-utóbb egyre több videószerkesztő használni fogja.
De pl. dvdfab már most is kezeli.
i5-2500-at néztem ki, hogy K-s lesz-e az az árkülönbségtől függ.
Annak csak és kizárólag tuningban van előnye ugye?
Alapjáraton 100%-ban megegyeznek. -
katt777
félisten
válasz
Pietrosz #20333 üzenetére
Nem is a programokról beszéltem, hanem arról, hogy sokan szidták ezt-azt a progit, v. játékot, hogy HT ON problémái vannak, vagy csak lassulnak, nálam meg egyiknél sem volt, amelyiket ki tudtam próbálni. Ergo rossz volt a tuning, még ha tesztben stabil is.
SymbianOS: Ezért tértem vissza az Intelre. 1X megveszem, és 3 évig nem kell költenem rá.
Az "olcsó" AMD-re (X2 4200+, 6000+) anno ráfizettem a gatyámat, és még teljesítménye sem volt. Lecseréltem E8400-ra, és 1 teljes generációnyit gyorsult a gépem ua. órajelen.
Az, hogy egy mai lap "next gen" feliratú dobozt kap, még nem jelenti azt, hogy támogatni fogja a next gen cuccokat. Elég megnézni az erről szóló teszteket; asszem GB-nál derült ki, hogy az összes ilyen lapja közül csak a legdrágább tudja valójában, amivel marketingelték.
jookomak: Intelnél sztem lényegében felesleges kérdés, hogy egy adott konfig jó-e valamire a továbbiakban, mert mire szükségszerű lenne cserélni, úgyis garantált a teljes platformváltás. Szóval ez a "van-e jövője" eléggé ex-AMD-s kérdés.
-
válasz
Pietrosz #20324 üzenetére
Na igen, néha sony vegasozok, de ennyi. Meg az Abode audition 5-öt nyomom, de SSD és 2600K óta mentés az egy villanás lényegében. Az a pár kódolós program el lesz a HT-vel és kevesebb floppal.
Még kap ez a beállítás egy 15 körös IBT-t meg prime95-öt 2600K-ra szabva és befejeztem, nem célom több OC ha sok matatással jár. Nem véletlenül lett ez a lapom ami Ivy-t is megeszi majd.
A rammal lehet hogy kezdek valamit, de attól tartok kihat a CPU részre.
-
Crossfit007
senior tag
-
roberto211
őstag
válasz
Pietrosz #19341 üzenetére
Oksa köszi,
Speed(R) : Hát remélem nem lesz degradálódott a procim mert régen mint ha csinált volna ilyet h több feszt kért adott órajelhez de majd meglátjuk.. Remélem az csak egy rossz beállítás miatt volt.. Mert régebben mindig 0x124 bsod kóddal kékhalálozott. Most egy ideig alap órajelen volt minden most megint elkezdtem beállítgatni,. Egyébként nem teszem ennyire, mert avval sokat kéne b.sz..k..d.nom de 4,5ghz hez mennyi feszt szoktak kérni a 2500k-k??
Üdv: robi
-
asuspc96
senior tag
válasz
Pietrosz #19199 üzenetére
Nekem ennyi és ezt nagyon keveslem az órajel és a fesz a képen !
HoReSz1975: Ilyen kell nekem is
Melyik lenne a jobb Zalman CNPS9900 MAX vs. ASUS Triton 88 ?SipiBcs: Spread Sprectum: "enabled" akkor lesz a BLCK 100MHz. De így meg 2x indul. Ha "auto"-n van akkor meg 99.8MHz lesz a BLCK.
Nálam ezt csinálja nálad, hogy van beállítva ? Te ezt tapasztaltad ?U.I.: kérlek bővítsétek a szókincsem...mit jelent ez --> HT, offset, és még lehet találok
asuspc96
-
SipiBcs
őstag
válasz
Pietrosz #19199 üzenetére
Addig beszélgettek róla, hogy ismét csináltam egy linx-et. Kb fél éve nem foglalkoztam vele.
A régi ramjaimmal (Kingmax1600Blue4GB) 102 GFlops volt az eredmény. Most magam is megdöbbentem, hogy az újakkal (Kingmax1600Grey8GB) 111,5 GFlops-ot kaptam. (meglepődtem rendesen)
Minden beállításom ugyanaz maradt. A proci 4,2 GHz-en pötyög, offset módban használom -0.8 V beállítás mellett. Energiatakarékos mód: ON.
ch003067: ha nem akarsz tuningolni, akkor semmi értelme venni rá batárt. Nem véletlen adták mellé a kis stoc hűtőt. Alapon kényelmesen elzötyög vele erőlködés nélkül. Ha linx fut meg húzod, akkor viszont 4 GHz körül lesz a max, mert onnantól átlép 80-85 fok fölé. Nem egészséges!
-
asuspc96
senior tag
válasz
Pietrosz #19185 üzenetére
Rendben !
Viszont a GFlops még mindig 100 alatt...
Arra ötlet ?más:
Találtam olyan jópofa hűtőket, hogy gondoltam megmutatom nektek is....
ThermalTake SpinQ VT
SilverStone NT06 Evolution
Scythe Big Shuriken 2
Noctua NH-C14
Zalman CNPS9900 NTÉn személy szerint nagyon bánom, hogy az elsőből nincs 1155-ös
Véletlen nem oldható meg, hogy az kompatibilis legyen vele ?Viszont ami Tirexi-nek is van arra lehet én is beruházok...
így itt a reklám helye ....eladó lesz majd az Arctic Cooling Freezer 13-am...ha kell valakinek egy olyan írjon !
Üdv, asuspc96
-
Tirexi
addikt
válasz
Pietrosz #19036 üzenetére
Mint mondtam változó ez. 30 perc után vagy előbb de volt olyan, hogy már a menü-ben is berángatott az egér.
Egyenlőre marad így és most így fogok játszani.
De mondom ez az "anomália" SpeedFan előtt NEM volt ugyan ezeken a beállításokon még a Giga lap-ban sem.Még fiatal az idő megyek is tolom tovább a játékot itt van tálcán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Sweet.tv - internetes TV
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akciókamerák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-8600K / Beszámítás OK!
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Intel I5-9400F / Beszámítás OK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Google Pixel 9 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest