Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyuszo01
tag
válasz
egymegegy1
üzenetére
Én sem cserélném, milyen hűtő van rajta? Mert szerintem tudnál meg húzni rajta.
-
Nyuszo01
tag
válasz
BUZZLGHTYR
üzenetére
Nem tuti nem mennek lejjebb i5re. Vagy told az i7 el meg max 2 évet oc val vagy tényleg váltás platformot. Valóban keresettek ezek még ha nem kell fullos alaplap akkor egy olcsobb am4 16gb ddr4 és nézel bele ryzent és oda vissza veri. Tudom mert nekem 2700k van 4500 on és már eldöntöttem valtok. Idáig toltuk együtt 8 éveig kb. Rendes volt velem mindig 4 vgat cseréltem nagyobbra a 8 év alatt de sajnos a mostanit már 70% tudja kiszolgálni ez az átlag. Nyilván olyan játékban ami nem proci igényes jobban is. De nem csak a proci a lényeg a ddr3 is vissza fogja meg igazából minden. Meg ugye jó az a 1070 ha full hd ban 60hz moncsival tolod akkor simán jó meg a 3770k val. Nekem ott kezdődtek a bajok lecsereltem a monitort egy 144hz esre. Gtx970 volt akkor hát olyan 70-90fps full hd jó nem Maxon. Aztán jött egy jobb VGA most már 110 de ott van a Kraft a vgaban és azért jó lenne több fps hamar cseréltem monitort. Így most jön alaplap proci memória.....
-
Nyuszo01
tag
válasz
Istvan2020
üzenetére
-
Nyuszo01
tag
Sziasztok! Tuning oc szempontjából mi a külömbség a z77 es h77 alaplapok között? Egy i7 2600k procit szeretnék húzni, de csak h77 lapom van. Ez az: Asus P8H77-M
-
Nyuszo01
tag
Sziasztok!
Ha igy használom, bántom a procimat? Játék közben bekapcsolom az afterburnert és ott ugye nincs 100% proci használat, ott csak 56 fokos. Vagy mint kéne állítanom? Remélem jó igy mert már 1hónapja igy megy.
[kép] -
Nyuszo01
tag
Sziasztok!
Nem állítottam semmit, egyedül a szorzót raktam 41-re. Feljebb nem próbáltam, mit kéne állítanom? Vagy így jó minden? Növeljem a szorzót? 4.1k
Asrock z68extreme3 gen3 alaplap 2700k 16dgb ddr3 Freezer i30 hűtő és be quiet 600w táp -
Nyuszo01
tag
Sziasztok!
Nem találok olyan oldalt ahonnan működő LinX-et letudok tölteni... Nem küldenétek egy linket? -
Nyuszo01
tag
Sziasztok!
Nézegettem az első hozzászólásokat, meg a forum főoldalát. De sajnos én tudatlan vagyok ebben a tuningban. Már vagy 5-6éve lehet több is, van egy Asrock z68 extreme3 gen3 alaplapom, és egy i7 2700k procim.
Arctic Freezer i30 hűtöm. A sok év alatt egyszer sem volt még húzva a procim. 16gb ddr3 ramom van, crucial 1600mhz. Annak idején 11.400ft volt 2x4gb ram.... Általában 2-3évente váltottam vga kártyát, már 2éve van egy gtx970-em. Szeretném lecserélni egy 1070-re vagy 1070ti-re. Platform váltás nagyon sok lenne. 16gb ddr4 majdnem 100ezer ft. És ez csak a memória.
Nézegettem teszteket [i7-2700k vs i7-7700k | GTX 1070 OC | 1920 x 1080 | in 17 games] És úgy érzem jó lesz még nekem a régi procim. Haf 922házban van, 5db ház ventivel, hűsen tudnám tartani.
Nincs valami magyar videó ahol szájbarágósan mutatják hogyan tudnám húzni? Nem maxot szeretnék 4.5ghz elég lenne nekem.
Köszönöm előre is. -
Nyuszo01
tag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Ertem, akkor megprobalok belenyugodni. Es szerinted nem gond hogy, atraktam cpu fan2-be? De itt legalab alacsonyabb a minimum fordulat, es ha elkezd dolgozni a proci akkor emelkedik is rendesen. De azt meg elmondod miert nem engedi az alaplapom hogy menjen alacsonyabb fordulaton?
-
Nyuszo01
tag
Sziasztok par hozzaszolassal ezelott irtam hogy, vettem egy i30-as hutot, de nem tudom lejebb vinni a fordulatott. Belinkelem azert melyik hozzaszolas volt: ez itt
Utana irtak azt hogy, dugjam at a cpu fan2-be es utana jo lesz. Most jobb valamivel, regen 1400-on porgot aztan allitgatas utan 1000-1100kozott, most cpu fan2-ben 850rpm korul.
De miert nem megy lejebb? Elvileg 400 es 1400kozott kene mozognia..
kep1
kep2
Ha megnezetiek a regi hozzaszolasmoat akkor ott is vannak kepek.
Valasokat elore is koszonom
-
Nyuszo01
tag
Sziasztok kerlek nezzetek meg ezt a hozzaszolasomat, freezer i30 Koszi elore is

-
Nyuszo01
tag
koszonom szepen mindnekinek
Akkor mar csak annyi hogy, ha mondjuk a 13 pro ventije valamiert elromlana, akkor nem is tudnek szerezni ugyanolyan ventilatort? Csak akkor ha veszek egy uj hutot? -
Nyuszo01
tag
Sziasztok, nekem van egy Asrock extreme3 Gen3 alaplapom es egy i5 2500k most gyari ventilatort hasznalok de, szeretnek venni egy olyat ami azert erosebb. Maximum 10ezer ft-om lenne a ventilatorra. En neztem 2felet, elmondanatok hogy mi a velemenyetek? Esetleg tudnak mondani masikat ami szerintetek jobb, es 10ezert ft-bol kijon

Ezeket neztem ki:
freezer 13pro
hyper212
Nekem a 13pro-hoz huz a szivem, de csak a kinezete miatt
Vagy szerintetek nem jo dontes? -
Nyuszo01
tag
sziasztok azt szeretnem kerdezni hogy, i5 2500k-hoz ez a huto jo lenne hogy huzhassam?
ez itt vagy ez nem nagy szam? Vagy ti mit ajanlotok ahhoz hogy huzzam a 2500k-t?
-
Nyuszo01
tag
válasz
ExtremeClock
üzenetére
En szerintem ha jatekra hasznalod, akkor igen. De szerintem masra is.
-
Nyuszo01
tag
válasz
Pietrosz
üzenetére
Igen volt katt, megnezetm az alaplap hatoldalat is mikro felraktam, es a muanyag atment es beakadt hatulrol.... Most ezen ne rohogjetek
Szoval neztem feher volt ez a muanyag es atment es kinyilt hogy ne csuszzon vissza. Azt nem tudom menyin forog. Azt most megnezem biosban. megneztem 2050-es fordulaton megy. De felek nincs jol fent. Lehet hulyeseg amit kerdezek, de ha most szethuzom a gepet, es azt a 4lefogatojat kicsvarom csak egy fel kort kell. De nem veszem le a hutot a procirol, es jobban ranyomom es ujra lefogatom akkor nem kell ujra pasztazni? -
Nyuszo01
tag
Sziasztok, feljebb mar irtam eloszor szereltem en ossze egy gepet. Es en raktam be a procit meg ra a gyari hutot. Nekem i5 2500k-m van gyari cooler-el. Letoltottem a real tempet, es 20percit futattam a heaven-t. Es ez jott ki nem sok ez a homerseklet?
i5
Vagy ez igy jo? -
Nyuszo01
tag
Sziasztok van egy ilyen alaplapom:asrock
Ebben van 8gb ram ilyen:ram Azt szeretnem kerdezni hogy itt azt irjak ez 1600-on megy. En neztem gpu-z-vel de ott azt irja 800-on megy. Lehet hulyeseg amit kerdezek, dualba raktam oket, de mikor dualban van akkor lesz 1600? Mert 800+800?
Vagy ezt nekem huzni kell? Mutatok kepet a gpu-z rol:itt itt es itt
Es az lenne meg a kerdesem nekem i5 2500k procim van, es honnan tudom most az integralt videokartya megy vagy a sajat ami van benne?
Nem akartam feltenni a driveret de a win mikor kikapcsoltam letoltotte
vga
Koszonom elore is a segitseget
jah es annyi meg hogy eloszor raktam ossze a gepet egyedul., es tudnatok mondani egy progit ami mondjuk jatek kozben realisan vagy kozel hozza, mutatna mennyire meleg a proci? 
-
Nyuszo01
tag
Sziasztok azt szeretnem kerdezni hogy, ha van egy i5 2500k-m gyari cooler-el, akkor amikor 3.3ghz-rol felmegy 3.7-re ez a turbo boost akkor eleg neki a gyari cooler?

-
Nyuszo01
tag
Sziasztok szeretnek venni egy i5 2500k procit. Azt szeretnem kerdezni milyen alaplapot vegyek hozza? En erre gondoltam erre de, azt halottam ebben nem lehet huzni a procit. Ez igaz? Ha nem lehet akkor milyen alaplapot vegyek? En asust szeretnek de ha azt mondjatok van hasonlo akkor megneznem. Jah igen maximum 30ezret aldoznek az alaplapra. De ha mondjuk ugy van alaplap hogy, 31-32 es azert joval jobb akkor belefer de, jo lenne a 30k-s hatar
Van olyan aki ezt ajanlotta az asus helyett ezt] ez tenyleg jobb? Ezen mar lehet huzni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- VGA kibeszélő offtopik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szoval neztem feher volt ez a muanyag es atment es kinyilt hogy ne csuszzon vissza. Azt nem tudom menyin forog. Azt most megnezem biosban. megneztem 2050-es fordulaton megy. De felek nincs jol fent. Lehet hulyeseg amit kerdezek, de ha most szethuzom a gepet, es azt a 4lefogatojat kicsvarom csak egy fel kort kell. De nem veszem le a hutot a procirol, es jobban ranyomom es ujra lefogatom akkor nem kell ujra pasztazni?
Vagy ezt nekem huzni kell? Mutatok kepet a gpu-z rol:
Nem akartam feltenni a driveret de a win mikor kikapcsoltam letoltotte
jah es annyi meg hogy eloszor raktam ossze a gepet egyedul., es tudnatok mondani egy progit ami mondjuk jatek kozben realisan vagy kozel hozza, mutatna mennyire meleg a proci?