- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atimester
aktív tag
Szia!
Ha úgy gondolod, hogy általános felhasználás folyamán az SSD-k a HDD-knél sokkal gyorsabbak, mint amit írtam (2-szer, maximum 3-szor), akkor a Samsungnak írjál, hogy tévednek. Be is linkeltem egy tesztet a hozzászólásomhoz. Ha megnézted volna, akkor nem így írod a kommentet. (Újra)
Ki lehet emelni egy-egy paraméter (Pl: elérési idő, súly…), de normál használat közben továbbra is úgy látom, hogy helytálló, amit írtam.
Te használsz SSD-t?
Neked mennyivel lett gyorsabb a géped?
(Mennyi az a sokkal? 10-szer, 100-szor lett gyorsabb a géped használat közben?) -
diegho
nagyúr
Neke i5-2500k van, még nem volt szerencsém új i3-hoz. Amúgy szerintem érdemes lenne megpróbálkozni egy i5-2300 vagy 2400 beszerzésével az aprón, nem sokkal több, mint egy új i3 és tényleg megéri az árát. Van az aprón egy Asrock H61M-VS lap is 8ért, ehhez mondjuk 32-ért egy i5 és máris kész. Memóriát csak 1333-ig támogatja a H61, vagyis az 1600-as is 1333-on fog menni benne, de ez kb semmit nem jelent sebességben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest